Repera ne diraju previše loši komentari, jer se oduvijek trudio biti posebniji i drugačiji.

Galerija


Kad si bogat i slavan, sve ti je dopušteno, barem kada je u pitanju moda.

Vezani članci Kate Upton (Foto: Profimedia) Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati Kim Kardashian i Kanye West (Foto: Profimedia) Starleta i reper čekaju četvrto dijete - rodit će im ga surogat majka, znaju i spol

A to očito zna i reper Kanye West koji se posljednjih godina nastoji probiti i kao modni dizajner. No dosad nije previše oduševio modni, ali ni ostali svijet, iako ga supruga Kim Kardashian i njezina slavna obitelj promoviraju na sve strane.

Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia)
Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia)

Kim je postala njegova hodajuća reklama, no gotovo uvijek zaprepasti neukusom, prije nego što oduševi. Naravno da je brend dobio itekakvu medijsku pozornost zahvaljujući njoj te njezinim mnogobrojnim sestrama Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie koje često komade iz kolekcija.

A čini se kako Kanye ne misli mijenjati svoj stil pa ćemo neukusne kombinacije i dalje gledati na njegovoj supruzi, ali i njemu koji nikoga nije oduševio kombinacijom u kojoj se pojavio na vjenčanju prijatelja u Miamiju.

I dok je Kim poznate obline uvukla u usku, florescentnu haljinu s prorezom, njezin suprug na sebe je nabacio bež odijelo ispod kojeg nije nosio ništa, dok je na noge stavio čarape i papuče.

Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia)
Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia)

Nije trebalo dugo da se internet počne ismijavati njegovom izboru obuće, posebno za svečani događaj poput vjenčanja, no vjerujemo kako repera to previše ne dira, jer se oduvijek trudio biti posebniji i drugačiji.

Je li ovo pravi način za to, ostavljamo vam da prosudite sami.