Što je ovo?!

On se smije, a drugima se plače: Jedino se Kanye može pojaviti u ovako ružnim "cipelama" na vjenčanju prijatelja

Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) +0 Kanye West i Kim Kardashian (Foto: Getty Images) Galerija

Repera ne diraju previše loši komentari, jer se oduvijek trudio biti posebniji i drugačiji.

Kad si bogat i slavan, sve ti je dopušteno, barem kada je u pitanju moda.

Pogledaj i ovo Bianca Censori skandalozna izdanja Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

A to očito zna i reper Kanye West koji se posljednjih godina nastoji probiti i kao modni dizajner. No dosad nije previše oduševio modni, ali ni ostali svijet, iako ga supruga Kim Kardashian i njezina slavna obitelj promoviraju na sve strane.

Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Larsa Pippen (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Kim je postala njegova hodajuća reklama, no gotovo uvijek zaprepasti neukusom, prije nego što oduševi. Naravno da je brend dobio itekakvu medijsku pozornost zahvaljujući njoj te njezinim mnogobrojnim sestrama Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie koje često komade iz kolekcija.

A čini se kako Kanye ne misli mijenjati svoj stil pa ćemo neukusne kombinacije i dalje gledati na njegovoj supruzi, ali i njemu koji nikoga nije oduševio kombinacijom u kojoj se pojavio na vjenčanju prijatelja u Miamiju.

I dok je Kim poznate obline uvukla u usku, florescentnu haljinu s prorezom, njezin suprug na sebe je nabacio bež odijelo ispod kojeg nije nosio ništa, dok je na noge stavio čarape i papuče.

Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Kim Kardashian Kanye West (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Nije trebalo dugo da se internet počne ismijavati njegovom izboru obuće, posebno za svečani događaj poput vjenčanja, no vjerujemo kako repera to previše ne dira, jer se oduvijek trudio biti posebniji i drugačiji.

Je li ovo pravi način za to, ostavljamo vam da prosudite sami.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene