Mischa Barton nekad je bila perspektivna glumica i mlada modna ikona. No, nevolje su je ubrzo dostigle.


GlumicaMischa Barton jedna je od onih zvijezda kojima se predviđala velika budućnost, no ozbiljno ju je ugrozila brojnim skandalima koji su joj se dogodili u kratkom vremenskom periodu. Završila je svojedobno na psihijatriji nakon što je uhvaćena kako halucinira na ogradi svog doma. Imala je tada psihički slom.

Vezani članci Jelena Karleuša, Duško Tošić (FOTO: Instagram) Karleuša se razvodi? Njezin muž kontaktirao odvjetnike, želi sačuvati 14 milijuna eura Čedomir Jovanović, Jelena Karleuša (FOTO: Pixell/Instagram) U seks-skandal upleo se i političar: ''Neće moći sakriti mokre snove s Jelenom Karleušom''

No, nevoljama tu nije bio kraj. Mischa je o svojim skandalima progovorila u televizijskoj emisiji, gdje je otkrila da je za njeno skandalozno ponašanje kriva droga. Dodala je i da se ne sjeća pola stvari koje je napravila. Nedavno je njen bivši dečko pokušao prodati njihovu snimku seksa, zbog čega se htjela ubiti. "Htjela sam se ubiti kad je dečko kojeg sam nekad voljela pokušao prodati snimku našeg seksa", zaključila je glumica u ispovijesti dr. Philu McGrawu.