Oproštaj od ljubavi

Mirna Berend shrvana nakon Deanove iznenadne smrti - traži odgovore!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Bivšu voditeljicu i dizajnericu nakita Mirnu Berend uzdrmala je vijest kako je njezina velika ljubav nenadano otišla. Slomljena je i traži odgovore zašto je njezin dečko Dean Vujasinović umro u snu.

Mirna Berend i 17 godina mlađi Dean Vujasinovioć bili su zajedno godinu i 15 dana, a upoznali su se u teretani u kojoj je on redovito vježbao nakon pobjede u natjecanju Men's Heath fitness izazovu 2011. Vijest o vezi čuvali su od očiju javnosti, no sada je svemu došao kraj.

Pogledaj i ovo Mirna Berend (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ne gubi nadu Mirna Berend nakon potresa u Petrinji ostala je bez doma, svom je gradu sada posvetila dirljivu objavu

Mirna i Dean zajedno su planirali budućnost, te su živjeli zajedno u stanu na Središću. Vijest o smrti 29-godišnjeg mladića šokirala je Mirnu, ali i njegovu obitelj i prijatelje.

Svi se pitaju što je uzrokovalo preranu smrt mladog sportaša?

Večer prije smrti, našao se s prijateljima kako bi zajedno pogledali utakmicu, poljubio je Mirnu za laku noć i više se nije vratio. Zaspao je kod prijatelja i više se nije probudio, a kada je stigla hitna i policija, više mu nije bilo pomoći. Za dva do tri tjedna doći će rezultati obdukcije, te će se tada saznati i pravi razlog iznenadne smrti.

>> Velika ljubav Mirne Berend: 'Naše zajedničke trenutke nosim u sebi'

'Dean i ja smo zajedno bili godinu i petnaest dana… Umro je u snu… Sve što mogu reći jest da ću naše vrijeme i zajedničke trenutke zauvijek nositi u sebi', rekla je Mirna za Story. 'Dok smo bili zajedno, nikada nisam pričala o nama, o našem odnosu i našoj ljubavi. Činila sam to poštujući činjenicu da zbog toga što sam ja poznata, ne mora nitko oko mene trpjeti', rekla je Mirna za Gloriju.

Dejan je u mladosti imao problema s drogom, no nakon odvikavanja u Španjolskoj se uozbiljio i posvetio zdravom životu i vježbanju. Taman je upisao i večernju školu za trgovca, a s prijateljima je dijelio svoje ciljeve, kao i to da je pronašao ljubav svog života. Mirna Berend je neutješna, a njezin se život potpuno promijenio.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene