Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan reality show tek je završio je već je počeo drugi koji u istoj mjeri šokira kao što su 'Parovi' to činili mjesecima.


Producenti novog srpskog reality showa 'Hotel Maldivi' odlučili su dodatno zapapriti natjecateljima pa su među poznate face ubacili i jednu koja je poznata, ali samo po lošim stvarima.

Samo za 18+: Seks snimka srpskog showa podigla nove kontroverze

Vezani članci Slika nije dostupna 'Zgodna žena': Novi reality koji morate gledati na Doma TV! Slika nije dostupna Evo prvih reakcija nakon seksa pred kamerama!

Zove se Miljana Kulić, a poznatija je kao psihozvijezda. Ona je opsjednuta ljudima s estrade, posebno pjevačima i doslovno ih uhodi 24 sata dnevno. Zbog svog hobija poznata je i policiji gdje je česta gošća. 

Posebno je slaba na mlade pjevače. Nekako se dokopala njihovih brojeva i doslovno im od života napravila pakao. Nazivala ih je po 100 puta na dan i slala preko 300 sms poruka. Gotovo svo pjevači prijavili su je policiji zbog uznemiravanja.

Novi reality show zgrozio javnost - mnogi se pitaju gdje je kraj

Miljana je imala naviku i lažno se predstavljati, pa je često prilikom upoznavanja govorila kako je kćer ministra. Svoj teror započinjala je običnim 'fanovskim' porukama, ali kada pjevači ne bi odgovarali na njih, ona je u potpunosti mijenjala osobnost i postajala pravi manijak. Nekoliko je puta pjevačima na vrata slala policiju i vatrogasce nakon što bi ih nazvala i prijavila imaginarni požar ili provalu.

Teško da su natjecatelji novog realityja sretni što jedna takva osoba boravi među njima. Razumljiva je odluka produkcije da začini show, ali gdje je kraj? 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook