Najnovija 'zločesta' djevojka Hollywooda, 20-godišnja Miley Cyrus, prvi put je uhvaćena u javnosti nakon dodjela MTV nagrada.


Fotografi su uhvatili Miley Cyrus kada je stigla kod prijatelja u Los Angeles.

Vezani članci Slika nije dostupna Guza vrijedna 100 tisuća eura Slika nije dostupna Lijepe je guze, nema što, ali lice ponosne vlasnice ne želite vidjeti

Miley, koja je zagovornica pilatesa, gotovo u svakoj prilici pokazuje svoje tijelo. Stoga ni danas nije bila iznimka: 20-godišnjakinja je odjenula kratki top od jeansa kojeg je iskombinirala s jako, jako kratkim vrućim hlačicama.

Uistinu odvažno izdanje plijenilo je poglede paparazza – je li Miley pokazala malo previše ovom ležernom, a seksi kombinacijom?

Ako je vjerovati američkim medijima, Mileyin nastup na MTV nagradama zaprepastio je i njezinog zaručnika, glumca Liama Hemswortha.

'Liamu je zaista stalo do Miley, ali njezin novi izgled i stav nisu ono u što se zaljubio. Njezin nastup ga je šokirao i nikad ga nije bilo više sram. On ne vidi ništa seksi u takvim nastupima, izjavio je prijatelj glumca. Par već neko vrijeme ima problema u vezi, a svojim stavom Miley ne pridonosi njihovom rješenju', piše RadarOnline.