Iskreno priznala

'Nemam normalan život. Tako sam sjeb...!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U iskrenom intervjuu za Sunday People izjavila je kako joj je život trenutno potpuno zbrkan. Otkrila je i zašto... Možda je upravo to razlog njezina skandaloznog ponašanja!

20-godišnja pjevačica Miley Cyrus iz dana u dan šokira svojim ponašanjem no izgleda kako je i sama toga svjesna. Još uvijek se priča o njezinom nastupu na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards kad se na pozornici previjala polugola u neprimjerenim pozama.

Mnogi su joj zamjerili neumjerenost u njezinom umjetničkom izražavanju i to posebno tijekom izvođenje pjesme 'Blurred Lines', zajedno s pjevačem Robinom Thickeom.

Pogledaj i ovo showbuzz SJAJAN NASTUP RAZVALILA JE Britney se vratila se na pozornicu koja ju je umalo stajala karijere

>> Evo je opet: Vruće hlačice koje su malo...(pre)kratke!

''Imam toliko puno jeb.... stvari za rješavati' izjavila je za Sunday People. 'Tako sam sjeb.... Svi rade glupe stvari kad su zbrkani kao što sam trenutno ja', iskreno je priznala.

'Nemam normalan život. Pokušavam se smiriti svaki dan iznova no nisam baš najbolja u tome', tvrdi pjevačica koja je dodala i kako veoma rijetko spava no i kako nesanicu nema.

'Sve što radim je posao. Jedem da bih živjela i radila. Ljude impresioniram jer mogu živjeti sa samo 45 minuta sna... Navikla sam na to', objašnjava Cyrus te dodaje kako neredovito vježba.

'Radim puno, stalno sam na putu, trudim se hraniti što zdravije mogu. Znam kako svom tijelu moram pružiti najbolje kako bi nastavilo dalje. Inače bi se slomilo i izgorjelo. Svakog dana vježbam Yogu i napravim 30 sklekova', izjavila je Miley.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene