još uvijek ne vjeruje

Tragedija poznatog pjevača: Otac mu ubio čovjeka pa preminuo u zatvoru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Milan Stanković ni danas ne vjeruje da je njegov otac slučajno poginuo.

Milan Stanković poznat je u cijeloj regiji, no priča o njegovom ocu manje je poznata. Glazbenik koji je predstavljao Srbiju na Eurosongu imao je jako tužno djetinjstvo. Njegov otac Goran je, naime, služio višegodišnjicu zatvorsku kaznu. Nakon pet godina je preminuo, pod nerazjašnjenim okolnostima. Obitelji je, piše Kurir, javljeno da je pao sa skele, no oni i danas u to ne vjeruju.

Pogledaj i ovo Teya Dora recite nam u anketi! I Srbija je odobrala svog predstavnika na Eurosongu: Pobjednica je Teya Dora, što kažete na njihov odabir?

Milan je na početku svoje karijere pričao o bolnom periodu te izjavio kako sumnja u verziju da mu je otac u zatvoru poginuo.

"Imao sam samo pet mjeseci kad je otac otišao u zatvor. Zato ga se i ne sjećam, ali kroz glavu mi prolaze slike iz posjeta. Nikad nisam imao osjećaj da imam tatu, već nekog koga sam povremeno viđao. Moj otac je zbog nekog duga ubio čovjeka s kojim je radio u pekari. Poslije pet i pol godina rekli su nam da je pao sa skele i poginuo, no ne vjerujem u to. Mislim da se radi o krvnoj osveti", izjavio je Stanković. Unatoč teškom djetinjstvu bez oca, Milan kaže kako se njegova majka jako borila za njega i njegovu sestru. "Radila je u trafici, peglala, čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac", rekao je Stanković prije deset godina za medije.

 

Hvala Gaučosi!

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene