Mike Tyson priznao je da je jednom prilikom koristio lažni penis napunjen čistim urinom samo kako bi prošao antidopinšku kontrolu


Prisjećajući se svojih boksačkih dana, Mike Tyson priznao je kako se poslužio umjetnim penisom kako bi prošao na antidoping kontroli.

'Išao sam kod voodoo svećenika po savjete samo da se spasim zatvora'

Vezani članci Zabave u Playboyevoj vili Tajne vile koja je desetljećima je bila centar zabave: Poznata imena ispričala što se događalo iza zatvorenih vrata Slika nije dostupna Potresna ispovijest Mikea Tysona: "Bio sam dijete, a on stariji muškarac"

Bivši svjetski prvak u teškoj kategoriji objasnio je kako je upotrijebio umjetni penis i da on 'radi zbilja uspješno'. Nije ulazio u to koje droge su mu pronašli u organizmu, no kimnuo je kada mu je u showu 'Chelsea Lately' postavljeno pitanje je li konzumirao marihuanu.

Tyson je objasnio kako umjetni penis ne funkcionira na način na koji se misli da funkcionira, ali je dobar za prolaz na antidoping testu. 'Možete ga koristiti jer u njemu je tuđi urin. Naravno, morate imati čisti urin i nadati se da u njemu nije urin neke žene koja je upravo napravila test trudnoće', rekao je Tyson.

Chelsea Handler željela je znati koje je boje bio penis. 'Ne znam, smeđi, krem', odgovorio joj je Tyson. Rekao je da nije koristio svoj mali (ili veliki?) trik u zatvoru, već samo tijekom antidoping testa dok se bavio boksanjem.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook