Melissa Schuman optužila je Nicka Cartera za silovanje. Kazala je da se dogodilo 2002. godine.

Galerija


Najveća zvijezda benda "Backstreet Boys", glazbenik Nick Carter, optužen je za seksualno uznemiravanje. Bivša članica ženskog pop-benda Dream tvrdi da ju je Carter silovao 2002. godine. Prema tvrdnjama Melisse Schuman, Nick je Melissu napastvovao u svomu domu kada je imala 18, a on 22 godine. Nekoliko godina nakon što su se upoznali preko diskografskih kuća, Schuman kaže da ju je Carter pozvao u svoj stan na druženje.

Vezani članci Slika nije dostupna Bio je zvijezda, a onda je sve krenulo nizbrdo – gdje je danas? Slika nije dostupna Ovo sigurno niste znali o nekadašnjoj teen atrakciji

Pristala je i povela prijateljicu, a kada su stigle, Carter ju je navodno poveo u sobu kako bi ju odvojio od prijateljice, a sve pod isprikom da će joj pokazati glazbu na kojoj radi. Kad su pak ostali sami u sobi, Melissa tvrdi da ju je Carter natjerao na oralni seks. "Bio je jači i puno veći od mene, nikako nisam mogla otvoriti ta vrata niti mi je mogao itko pomoći", rekla je Melissa. Više mu je puta, kaže, rekla da je djevica i da se čuva za budućeg muža, no on to nije slušao.

Nick Carter i Melissa Schuman (Foto: Getty)
Melissa Schuman (Foto: Getty) Foto: Getty

"Bio je pretežak da mu izmaknem", rekla je Melissa. Nakon toga bila je u šoku te je otišla kući. Nije mogla, kaže, napraviti ništa jer je s Kennethom Crearom potpisala ugovor. Bivša članica benda izgubila je nakon toga interes za glazbenom karijerom. "Bila sam slomljena. Umorna. Traumatizirana. Rekla sam terapeutu, rekla sam obitelji i prijateljima. Imam mnogo ljudi koji mogu svjedočiti da sam svjedočila o svom iskustvu, samo nikad nisam imala platformu da s pričom izađem javno", napisala je Schuman na svom blogu. Dodala je da se na istup odlučila nakon što je vidjela koliko je žena u posljednje vrijeme istupilo s informacijama o zlostavljanju. Dobila je, kaže, hrabrosti koja joj je trebala.

Nick Carter i Melissa Schuman (Foto: Getty)
Nick Carter (Foto: Getty) Foto: Getty