Mlada i perspektivna Melanie Martinez optužena je za silovanje prijateljice.

Galerija


Bivša natjecateljica američkog glazbenog talent showa, Melanie Martinez, nalazi se u centru skandala. Naime, bivša prijateljica optužila ju je za silovanje. Timothy Heller optužila je Martinez za silovanje. Tvrdi da ju je Melanie seksualno iskoristila dok su se intenzivno družile 2015. godine. Kaže i da je o svemu progovorila tek sada jer se sramila.

"Teško je prihvatiti činjenicu da te najbolja prijateljica silovala. Te večeri, kad sam pristala prespavati kod nje, počela me ispitivati o mojim seksualnim navikama. S obzirom da sam u prošlosti bila žrtva seksualnog zlostavljanja, bilo mi je neugodno pričati o tome, ali ipak jesam, naivno sam mislila da mogu vjerovati i povjeriti se prijateljici", napisala je Timothy na svom Twitteru. Dodala je da ju je Melanie dugo nagovarala na seks. Ispričala je u detalje što se dogodilo te večeri kada se dogodilo silovanje. "Na silu me, bez mojega dopuštenja, oralno zadovoljila, a onda me silovala seksualnom igračkom... Da, moguće je da djevojka siluje djevojku, meni se baš to dogodilo", završila je 24-godišnja Timothy.

Nakon optužbi, oglasila se i prozvana Martinez. "Sve što smo radile, radile smo u zajedno i u dogovoru. Moja prijateljica ni u jednom trenutku nije rekla ne. Zgrožena sam, razočarana i ožalošćena jer ništa od navedenog nije istina. Iako smo se razišle i više se ne družimo, Timothy šaljem svu ljubav ovog svijeta", zaključila je Melanie.