Otkrit će pikanterije

Intervju Melanije Trump koji će podignuti veliku prašinu: "Ja sam najzlostavljanija osoba na svijetu!"

Melania Trump (Foto: Profimedia) Melania Trump (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Melania Trump (Foto: Profimedia) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) +0 Melania Donald Trump (Foto: Getty) Galerija

Prva dama SAD-a Melania Trump ponovno će podignuti veliku prašinu intervjuom za ABC News.

Otkad je postala Prva američka dama, o Melaniji Trump se ne prestaje pričati i pisati.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

48-godišnja bivša manekenka te supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Slovenka Melania, već je najavom svog intervjua za ABC News podignula veliku prašinu u javnosti, a on će u cijelosti biti emitiran u petak, 12. listopada.

Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Foto: Getty

U njemu će Prva dama otkriti više o braku s 24 godine starijim suprugom, njegovoj navodnoj prevari, ženama koje su ga javno optužile za seksualno zlostavljanje, ali i što misli o razno raznim medijskim napisima na svoj račun. U najavi ABC televizije naglašeno je kako u razgovoru nije bilo nikakvih zabranjenih pitanja, a intervju je snimljen prošloga tjedna tijekom njezinog posjeta Keniji.

Melania se raspričala i o anti-cyberbullying kampanji koju je pokrenula, a samu je sebe nazvala "najzlostavljanijom osobom na svijetu". Kada ju je voditelj pitao misli li to doista, kratko je odgovorila. "Jedna sam od takvih osoba, zar ne vidite što ljudi govore i pišu o meni?"

Ženama koje njezinog supruga optužuju za seksualno zlostavljanje poručila je kako moraju imati "stvarno čvrste dokaze" za svoje tvrdnje, a nedavno je i javno podržala novog suca Vrhovnog suda Bretta Kavanaugha koji je još ranije optužen za seksualno zlostavljanje.

"Uz žene sam, ali moramo pokazati dokaze. Ne možete samo reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili 'ti si mi to napravio'. Nekad mediji otiđu predaleko i način na koji prikažu neke priče nije korektan", rekla je.

Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Foto: Getty

Što će Prva dama o kojoj priča cijeli svijet još otkriti u intervjuu, saznat ćemo sutra.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene