Prva dama SAD-a Melania Trump ponovno će podignuti veliku prašinu intervjuom za ABC News.

Galerija


Otkad je postala Prva američka dama, o Melaniji Trump se ne prestaje pričati i pisati.

Vezani članci Donald Trump (Foto: AFP) Bijela kuća: "Istraga o opozivu Trumpa je neustavna"; Pelosi: "Trump nije iznad zakona" Melania Trump (Foto: Twitter) Melania okitila Bijelu kuću i zgrozila javnost božićnim drvcima

48-godišnja bivša manekenka te supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Slovenka Melania, već je najavom svog intervjua za ABC News podignula veliku prašinu u javnosti, a on će u cijelosti biti emitiran u petak, 12. listopada.

Melania Trump (Foto: Profimedia)
Melania Donald Trump (Foto: Getty)

U njemu će Prva dama otkriti više o braku s 24 godine starijim suprugom, njegovoj navodnoj prevari, ženama koje su ga javno optužile za seksualno zlostavljanje, ali i što misli o razno raznim medijskim napisima na svoj račun. U najavi ABC televizije naglašeno je kako u razgovoru nije bilo nikakvih zabranjenih pitanja, a intervju je snimljen prošloga tjedna tijekom njezinog posjeta Keniji.

Melania se raspričala i o anti-cyberbullying kampanji koju je pokrenula, a samu je sebe nazvala "najzlostavljanijom osobom na svijetu". Kada ju je voditelj pitao misli li to doista, kratko je odgovorila. "Jedna sam od takvih osoba, zar ne vidite što ljudi govore i pišu o meni?"

Ženama koje njezinog supruga optužuju za seksualno zlostavljanje poručila je kako moraju imati "stvarno čvrste dokaze" za svoje tvrdnje, a nedavno je i javno podržala novog suca Vrhovnog suda Bretta Kavanaugha koji je još ranije optužen za seksualno zlostavljanje.

"Uz žene sam, ali moramo pokazati dokaze. Ne možete samo reći 'bila sam seksualno zlostavljana' ili 'ti si mi to napravio'. Nekad mediji otiđu predaleko i način na koji prikažu neke priče nije korektan", rekla je.

Melania Trump (Foto: Profimedia)
Melania Donald Trump (Foto: Getty)

Što će Prva dama o kojoj priča cijeli svijet još otkriti u intervjuu, saznat ćemo sutra.