Kakvo priznanje!

'Mogu eksplodirati i izjaviti nešto zbog čega ću zažaliti!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni voditelj Piers Morgan otkrio je u svojoj knjizi 'Shooting Straight: Guns, Gays, God and George Clooney' tajne nekih od najvećih imena Hollywooda.

Piers Morgan je poznat po showu u kojem je ugostio mnoge slavne ličnosti na CNN-u no trenutno je itekako 'vruća' tema njegova knjiga u kojoj je razotkrio neke celebrityje i javnosti prikazao trenutke u kojima se rijetko mogu vidjeti.

Jedan od njih je i glumac Mel Gibson kojega je Piers posjetio u siječnju 2011. godine radi intervjua.

'Dovezao sam se do kuće Mela Gibsona u Malibuu kako bih pokušao dogovoriti intervju. Bili su to mjeseci kad se Mel našao u središtu medijskih napisa o privatnom životu. Tada je u javnost puštena snimka telefonskog razgovora u kojem prijeti djevojci, ruskoj glazbenici Oksani Grigorievoj', piše 48-godišnji Piers u svojoj knjizi.

'Sjedili smo u dnevnom boravku, prepunom religioznih detalja. I naredna dva sata Mel je s nevjerojatnom gorčinom i boli govorio o osjećajima prema Oksani, koja je i majka njegovog djeteta. U trenutku je znao biti veoma napadajuće nastrojen, da bi onda bio potpuno smiješan, te duboko tužan', prepričava Morgan.

'Pričao je sve više i više i u jednom trenutku pojavile su se suze u njegovim očima. Taj čovjek je bio na rubu. Bilo mi ga je žao.'

'U jednom trenuku mi je rekao: Mislim da nisam spreman za intervju. Ne vjerujem si. Mogu eksplodirati i izjaviti nešto zbog čega ću poslije zažaliti', prenosi Morgan Melove riječi.

'Novinar u meni ništa više ne bi volio od toga da Mel eksplodira u showu. Kakva bi to samo gledanost bila. No, otac u meni bio je pun suosjećanja prema glumcu i složio se s njegovom odlukom kako nije pravo vrijeme za intervju', zaključio je Morgan poglavlje o Mel Gibsonu.

Pogledaj i ovo Navodni Mel Gibson u Sarajevu Lavina reakcija! Riješen misterij Mela Gibsona u Sarajevu, pomutnja je nastala iz dobre šale: "Lik ih lagano uzeo na foru!"

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene