Thomas Markle boji se da je potpuno uništio odnose sa svojom kćeri Meghan i njezinim suprugom, princem Harryjem.

Galerija


Thomas Markle, otac Meghan Markle, požalio se prijateljima da se boji da nakon svog posljednjeg istupa u medijima više neće vidjeti ni čuti kćer Meghan i njezina supruga, princa Harryja.

Vezani članci Kraljica Elizabeta Novi šok za kraljicu Elizabetu: Ova iznenadna odluka njezine miljenice potpuno ju je uznemirila Thomas Markle Otuđeni otac Meghan Markle komentirao potez svoje kćeri i njezina princa o kojem svi pričaju

''Dugo nisam razgovarao s njima, mislim da su me potpuno otpisali'', navodno je rekao prijateljima.

Ovaj 73-godišnjak nedavno je izjavio da mu se čini kako ga kćer, sada vojvotkinja od Sussexa, nema namjeru posjetiti.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

''Kad sam bio u bolnici, zamolio sam ju da me ne posjećuje, a sada mislim da je naš odnos potpuno izgubljen'', navodno je izjavio Thomas.

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Otac nove članice kraljevske obitelji nedavno je dao i intervju za emisiju ''Good Morning Britain'', u kojem je pričao o odnosu s kćeri, slavnim zetom, a usput je komentirao i politiku. Meghan i princa vjerojatno je naljutilo što je to sve učinio za novac. Da su otac i kćer sve udaljeniji, itekako je očito, a hoće li tu doći do ikakva poboljšanja i hoće li kraljevska obitelj pronaći način da se nose s problematičnim Thomasom, vrijeme će pokazati.

 

Meghan Markle (Foto: Getty Images)
Meghan Markle (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images