Plavokosa Marta Fernándes zvijezda domaćih medija postala je zahvaljujući poznatom suprugu.

Galerija


Plavokosa Marta zvijezda domaćih medija postala je zahvaljujući poznatom suprugu.

Vezani članci Očevid u Rušici gdje je ubijen muškarac - 1 Policija objavila detalje brutalnog ubojstva: Mladić oca udarao više puta po glavi i tijelu. Zatukao ga sjekirom? Marta Fernándes - 3 Slavlje u obitelji nekad najplaćenijeg dinamovca: Par poznat po luksuzu dobio drugog sinčića i otkrio njegovo ime

Radi se o Marti Fernándes, supruzi nekad najbolje plaćenog Dinamova igrača Juniora Fernándesa Da Silve koja je nedavno rodila i njihovo prvo dijete, sinčića Matea.

Par ne skriva koliko je sretan zbog toga, a ponosni tata zgodnu mamu zbog toga ne prestaje obasipati skupim poklonima kojima se ona nedavno pohvalila na Instagramu.

Marta Fernandes (Foto: Instagram)
Marta Fernandes (Foto: Instagram) Foto: Instagram

A Marta se sada na storyjima pohvalila i linijom koju je vratila svega dva tjedna nakon porođaja. Atraktivna plavuša tako je objavila dvije fotografije trbuha za vrijeme trudnoće i svega nekoliko dana nakon porođaja pa se čini kako nisu samo holivudske dame podložne ekspresnom vraćanju u formu odmah nakon rođenja djeteta, već su to svakako i one domaće.

"Žensko tijelo je čudo! Dobila sam 9 kilograma tijekom trudnoće!" napisala je 22-godišnjakinja uz fotografije, no nije otkrila kako je tako brzo skinula kilograme.