Plavokosa Marta Fernándes zvijezda domaćih medija postala je zahvaljujući poznatom suprugu.

Galerija


Plavokosa Marta zvijezda domaćih medija postala je zahvaljujući poznatom suprugu.

Vezani članci Jelena Dokić (Foto: Instagram) Lani je imala 120 kilograma i bila u depresiji, no osječka tenisačica sada je 45 kila lakša te blista Eva Longoria (Foto: Getty Images) U trudnoći je dobila čak 20 kilograma, a sad se pohvalila isklesanom linijom: ''Nisam se forsirala''

Radi se o Marti Fernándes, supruzi nekad najbolje plaćenog Dinamova igrača Juniora Fernándesa Da Silve koja je nedavno rodila i njihovo prvo dijete, sinčića Matea.

Par ne skriva koliko je sretan zbog toga, a ponosni tata zgodnu mamu zbog toga ne prestaje obasipati skupim poklonima kojima se ona nedavno pohvalila na Instagramu.

Marta Fernandes (Foto: Instagram)
Marta Fernandes (Foto: Instagram)

A Marta se sada na storyjima pohvalila i linijom koju je vratila svega dva tjedna nakon porođaja. Atraktivna plavuša tako je objavila dvije fotografije trbuha za vrijeme trudnoće i svega nekoliko dana nakon porođaja pa se čini kako nisu samo holivudske dame podložne ekspresnom vraćanju u formu odmah nakon rođenja djeteta, već su to svakako i one domaće.

"Žensko tijelo je čudo! Dobila sam 9 kilograma tijekom trudnoće!" napisala je 22-godišnjakinja uz fotografije, no nije otkrila kako je tako brzo skinula kilograme.