Marko Grubnić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)
Marko Grubnić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

Marko Grubnić opet je u središtu skandala.


Marko Grubnić navodno je ostao dužan 20 tisuća kuna stolaru Tomislavu Gašparu iz Daruvara koji mu je izrađivao namještaj po mjeri. Posao je dogovarala Markova majka, a stolar nije ni pomišljao da će mu ostati dužni. Navodno Marko nije bio zadovoljan s onim što mu je isti napravio.

'Netko me njemu preporučio. Marko mi je rekao da nije bio zadovoljan ormarima u svojem hodniku, pa je želio promijeniti majstora. Napravio sam mu novi garderobni ormar i police za dnevni boravak koje mi je platio, pa smo se dogovorili i da mu napravim novu kuhinju', kazao je Tomislav Gašpar. Mama Branka je navodno osmišljavala kako sve treba izgledati, dok je tata Veljko trebao sve platiti.

Marko Grubnić (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL)

'Marko mi se odjednom prestao javljati na telefon jer smo već tad dogovarali plaćanje. Od tada me izbjegavao u širokom luku. Zvao sam ga danima za taj novac i kad mi se konačno javio, rekao sam mu da ću ga navući za uši. On me počeo vrijeđati, a zatim me je nazvao njegov tata Veljko. Nisam birao riječi o njegovu sinu koji je ispao vrhunski prevarant', tvrdi stolar za 24 sata.

Stolar Tomislav Gašpar često radi namještaj u inozemstvu. Radio je za UEFA-u, isporučivao proizvode u Monako, ali za ovaj rad ne očekuje da će ga uspjeti naplatiti.

Nazvali smo Marka da komentira slučaj, no ne želi. Tek je kratko rekao da gluposti ne zavrjeđuju komentar.