Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marko Grubnić opet je u središtu skandala.


Marko Grubnić navodno je ostao dužan 20 tisuća kuna stolaru Tomislavu Gašparu iz Daruvara koji mu je izrađivao namještaj po mjeri. Posao je dogovarala Markova majka, a stolar nije ni pomišljao da će mu ostati dužni. Navodno Marko nije bio zadovoljan s onim što mu je isti napravio.

Vezani članci Marko Grubnić - 1 Grubnić podijelio fotku s atraktivnom majkom Brankom koja ga je zasjenila dugim, vitkim nogama: "Mama ludilo" Marko i Branka Grubnić Marko Grubnić objavio fotku s atraktivnom mamom Brankom: "Nadam se da će i mene moji sinovi ovako paziti"

'Netko me njemu preporučio. Marko mi je rekao da nije bio zadovoljan ormarima u svojem hodniku, pa je želio promijeniti majstora. Napravio sam mu novi garderobni ormar i police za dnevni boravak koje mi je platio, pa smo se dogovorili i da mu napravim novu kuhinju', kazao je Tomislav Gašpar. Mama Branka je navodno osmišljavala kako sve treba izgledati, dok je tata Veljko trebao sve platiti.

'Marko mi se odjednom prestao javljati na telefon jer smo već tad dogovarali plaćanje. Od tada me izbjegavao u širokom luku. Zvao sam ga danima za taj novac i kad mi se konačno javio, rekao sam mu da ću ga navući za uši. On me počeo vrijeđati, a zatim me je nazvao njegov tata Veljko. Nisam birao riječi o njegovu sinu koji je ispao vrhunski prevarant', tvrdi stolar za 24 sata.

Stolar Tomislav Gašpar često radi namještaj u inozemstvu. Radio je za UEFA-u, isporučivao proizvode u Monako, ali za ovaj rad ne očekuje da će ga uspjeti naplatiti.

Nazvali smo Marka da komentira slučaj, no ne želi. Tek je kratko rekao da gluposti ne zavrjeđuju komentar.