Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

29-godišnji umjetnik preko noći je postao poznat u cijeloj regiji.


Marko Goloskoković umjetnik je odgovoran za fotografiju koju je pjevačica Severina Vučković objavila na svojem Instagramu za Uskrs.

INSTA tjedan: Severina, Indira, Nina Badrić, ... domaće ljepotice bez šminke

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO Pogledajte kako je Seve izgledala kao djevojčica Slika nije dostupna 'Ko nije tres'o kesu od usisivača, taj ne zna šta je 50 nijansi sive'

Njegova fotomontažu na kojoj Seve sjedi pored Isusovih nogu kao u priči o Isusu i Samarićanki. I dok su je mnogi napadali, popularna pjevačica uvijek je pomicala granica i postavljala provokativne fotografije. Mladi umjetnik je s kraljicom estrade studio u kontakt preko zajedničke prijateljice s Instagrama, a tada se rodila ljubav prema zajedničkoj suradnji.

Severina izazvala buru reakcija zbog fotografije na Instagramu

 

Volim sto se volimo. #zdenaczivota #ljubavseljubavljuvraca #severina by @fucking_artist

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

'Nisu svi na Instagramu bijesni, već samo dio koji nije baš najbolje upoznat sa događajima i likovima iz jedne od tri najveće monoteističke religije. Ljudi i imaju pravo da ne znaju, ali vidio sam da su i razni portali spominjali Mariju Magdalenu i slično, što nema veze sa fotografijom. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje, ali ja se ne usuđujem da komentiram nešto o čemu ne znam dovoljno da bih se upustio u raspravu', rekao je autor fotomontaže za srpski portal 24sata.rs.

Umjetnik je potvrdio i kako tu njihovoj suradnji nije kraj, pa očekujemo i neke nove provokacije na društvenim mrežama.

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on

 

The chicken is the closest living relative to the 'TRex'?! :)

A photo posted by @fucking_artist on

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook