Je li to moguće?

Pijani glumac skrivio nesreću sa sinčićem u autu: "Vidio sam djetetove ruke na volanu"

Pooch Hall (Foto: Getty Images) Pooch Hall (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Pooch Hall (Foto: Getty Images) Pooch Hall (Foto: Getty Images) Pooch Hall (Foto: Getty Images) Pooch Hall (Foto: Getty Images) +0 Pooch Hall (Foto: Getty Images) Galerija

Marion Pooch Hill ozbiljno je ugrozio svoj i djetetov život tijekom vožnje u pijanom stanju, koja je gotovo završila kobno.

Uhićenja slavnih zvijezda u posljednje vrijeme sve su češća vijest, a među posljednjim uhićenima je holivudski glumac Marion "Pooch" Hall čiji je neodgovorni postupak ugrozio njegov ali i život njegova dvogodišnjeg sina.

Pogledaj i ovo Merve Cagiran Ima više od milijun pratitelja Turska inačica hit-serije donijela joj je slavu, ali i titulu jedne od najljepših glumica

Naime, Marion je uhićen nakon vožnje u pijanom stanju i izazivanju prometne nesreće s automobilom, dok je s njim bio maleni sin. Nesreća se dogodila u američkom gradu Burbanku, a tamošnja je policija izjavila kako su svjedoci vidjeli vozača za volanom automobila koji je krivudao cestom prije nego se zabio u drugo parkirano vozilo. No to nije sve. Naime, vidjeli su i kako glumčevu sjedi dječak s rukama na volanu.

"Jasno sam vidio djetetove ruka na volanu" izjavio je svjedok nesreće. 

Pooch Hall (Foto: Getty Images) Pooch Hall (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

"Gospodin Hall je pokazivao jasne znakove alkoholiziranosti, što je potvrdio i alkotest. Vozio se s dvogodišnjim sinom u automobilu, a nije koristio ni sigurnosni pojas. Odlučio je voziti u takvom stanju što se protivi zakonu", piše u službenoj policijskoj izjavi.

Sreća u nesreći je da nitko nije ozlijeđen. Marion je uhićen zbog pijane vožnje i ugrožavanja djetetova života. Zadržan je u zatvoru i određena mu je jamčevina u iznosu od 100.000 dolara, koju je platio sljedeće jutro nakon nesreće, piše E! News. S optužnicom će se morati suočiti za tjedan dana na sudu u Los Angelesu.

Pooch Hall (Foto: Getty Images) Pooch Hall (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images

Sin je na mjestu nesreće predan majci i  glumčevoj supruzi, koja kao ni on nije željela komentirati situaciju.

Marion "Pooch" Hall publici je najpoznatiji po ulozi Darylla Donovana u seriji "Ray Donovan".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene