Seks s Bregom?

OTKRILA TAJNU Bila u seks avanturi s Bregovićem?

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pogledajte video u kojem Marina Perazić priča o tome kako smo nakon prekida veze svi malo 'ludi'.

Marina Perazić trenutno se nalazi u srpskoj verziji Farme. Lijepo vrijeme farmeri su iskoristili za uživanje u dvorištu. Sunce ih je očito inspiriralo na razgovor o nekim bivšim vezama, ali i avanturama.

Pogledaj i ovo Mia Kovačić - 3 Oduvijek prekrasna Od 2009. do danas na našoj voditeljici samo se jedna stvar promijenila, već je godinama među omiljenim licima Nove TV!

Jedan od farmera započeo je priču kako često nakon veza uskačemo u nove avanture kao da se ništa nije dogodilo. U tom trenutku Marina spominje rastavu braka te kako se družila s frontmenom grupe Bijelo Dugme, Goranom Bregovićem.

'Ja sam za 33. rođendan bila trudna, a na rođendanu su mi bili Leb i Sol te Goran Bregović', kazala je Marina, na što je jedan od farmera pitao 'Jesi li bila s Bregom'? Marina se nasmiješila i nije ništa odgovorila. Njezin kolega s Farme zaključio je da je bila s njim u 'vikend kombinaciji'.

'Nakon duže veze ili braka uvijek ulaziš u fazu kada si malo lud', kazala je Marina te tako mnogima dodatno bacila sumnju da se zabavljala s Bregom.

Danas, Marina više voli mlađe frajere, jer su joj zanimljiviji i zabavniji, kazala je jednom prilikom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene