Marin Ivanović Stoka nije umro uslijed predoziranja. Morbidno je ispromovirao novi singl.


Marin Ivanović Stoka užasnuo je obožavatelje kada su ugledali na njegovoj službenoj Facebook stranici obavijest prema kojoj je reper preminuo uslijed predoziranja. Morbidna osmrtnica glasila je: "U dubokoj boli javljamo svim rođacima, prijateljima i poznanicima tužnu vijest da je u 35. godini života nakon dugogodišnje borbe s ovisnošću, od uzroka predoziranja kokainom noćas preminuo naš brat Marin Ivanović Stoka".

Vezani članci Marin Ivanović Stoka (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL) Oženio se Marin Ivanović Stoka: Odmah je znao da je Jasna žena njegova života Marin Ivanović Stoka (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Marin Ivanović Stoka otkrio kako započinje dan: "Buongiorno Spirito Santo, buongiorno la vita mia"

Usto, na nove informacije trebalo je čekati jedan dan. Neki su pomislili da je zaista otišao, dok su drugi shvatili da se vjerojatnije radi o promociji novog singla i svojevrsnom oproštaju od prijašnjeg života. U svakom slučaju, vijest o navodnoj smrti i predoziranju nije naišla na dobar primitak kod obožavatelja.

"Znači, ovo tko je objavio, stvarno je bolestan. Ne znam kako s netko može zaj***vati na račun nečijeg života", glasio je jedan od komentara. Ono što su mnogi pretpostavili, danas se pokazalo točnim. Stoka je objavio spot i singl "Stara škola kreka", u kojoj opisuje svoju borbu s paklom droge. U spotu se na kraju, simbolično, pojavljuje i njegov prijatelj i kolega Nered, koji ga je "pokopao". Nakon svega, Marin se ispričao na svom Facebooku zbog načina na koji je privukao pozornost.