Elena Karić udana je i ima troje djece. S Jugoslavom Karićem u braku je više od deset godina.


Otkriveno je tko je žena koja navodno vara svog bogatog supruga s pjevačicom Marijom Šerifović. Nakon što je informacija o aferi kao bomba odjeknula u srpskim medijima, ali i ostatku regije, Blic otkriva tko je fatalna žena.

Radi se, naime, o dizajnerici interijera Eleni Karić. Kada su nju i Mariju zvali za komentar, nijedna od njih nije se javila, no medijima su se javili Elenini roditelji. Inače, Elena je udana majka troje djece, a njen sretni brak traje već dugi niz godina. Stoga su se njeni roditelji na najnovije glasine samo nasmijali. "Pa to su čiste gluposti", kroz smijeh je odgovorila Elenina majka, a onda je prepustila telefon svom suprugu, očuhu zgodne Karićeve.

"Vjerujte mi da bih ja kao očuh morao prvi znati što mi kćerka radi. Šalu na stranu, ali ovo je čista glupost. Znam da su Elena i Mara prijateljice, ali takva priča već je prevršila svaku mjeru. Elena je ozbiljna obiteljska žena, ima troje djece i ni u kojem slučaju joj ovo ne treba. Ne razumijem potrebu ljudi da pišu ovakve stvari", rekao je Veljko Kuzmančević.

 

" You cannot fail, you can only produce results". My outdoor office.. A hippy mood

A photo posted by Elena Karaman Karic (@elena.karamankaric) on