Mariah Carey odlučila je prodati prsten bivšeg zaručnika i krenuti dalje sa životom, s novim dečkom i vezom, okružena pozitivnošću

Galerija


Mariah Carey navodno je prodala prsten kojeg je dobila od bivšeg zaručnika Jamesa Packera 2016. godine. Prema natpisima New York Posta, izvor blizak pjevačici potvrdio je „tihu prodaju“ prstena i to draguljaru iz Los Angelesa po cijeni od 2,7 milijuna dolara. Početna vrijednost prstena navodno je procijenjena na vrtoglavih 13,2 milijuna dolara, no pjevačica ga je pristala prodati po znatno manjoj cijeni kako bi što prije nastavila sa životom, bez duhova iz prošlosti. To je potvrdio i njen publicist koji je izjavio kako je Mariah vrlo jasno izjavila da želi krenuti naprijed u životu, okružena pozitivom.

Vezani članci James Packer Rijetko se pojavljuje u javnosti, ali najnovije fotke milijardera pokazuju koliko ga je dotukao prekid s poznatom damom James Packer Milijardera je prekid s glazbenom divom toliko slomio da više ne nalikuje na sebe, kilogrami su se samo nakupili


Pojavili su se i navodi nepoznatog izvora kako je i potpisan sporazumni povjerljiv dogovor, što znači da postoji mogućnost kako svi detalji oko prodaje nikad neće biti poznati javnosti. PR stručnjaci trudili su se sakriti vijest od novinara, što je čak uključivalo prijetnje draguljaru u slučaju otkrivanja imena slavne pjevačice i detalja. 

Mariah se za australskog milijardera i vlasnika kockarnica, Jamesa Packera zaručila u siječnju 2016. godine, nakon kratke romanse koja je trajala manje od godine dana. Nakon prekida započela je vezu s mladim plesačem Bryanom Tanakom s kojim je i danas u vezi.