Mariah Carey otišla je s novim dečkom na košarkašku utakmicu u Los Angelesu. Veselo je sjedila i gledala, a i ostali su imali što vidjeti.


Mariah Carey pobrinula se za nezaboravan prizor tijekom košarkaške utakmice koju je u Los Angelesu pogledala u društvu svog dečka Bryana Tanake. Pjevačica je za spoj odjenula iznimno oskudnu majicu, posebno u području dekoltea pa je pokazala i previše. No, očito je Bryan nije upozorio, već je uživao u prizoru. Inače, par je nedavno otkrio je da je u vezi.

Vezani članci Iggy Azalea (Foto: Instagram) Bespotrebno vole fotošop, ali pravu istinu o njihovu savršenom tijelu ipak razotkrivaju paparazzi! Slika nije dostupna Gospodin "sponzoruša": Mariah ostavila mlađahnog dečka

Nedavno je Mariah prekinula zaruke s milijarderom Jamesom Packerom, a potom odmah ušla u vezu s plesačem Tanakom. Proslavili su zajedno i Valentinovo, pozirajući u jacuzziju. Nije nepoznato da se 46-godišnja Mariah obožava skidati i oblačiti u preuske kombinacije. Obzirom na bujne obline, trebala bi nekad i pripaziti, da joj se ne bi događali ovakvi gafovi.