Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica opsjednuta vragom kriva za smrt?


Katolički svećenik Malachi Martin, koji je bio inspiracija za glavni lik u filmu Egzorcist, umro je nakon nevjerojatnog susreta s četverogodišnjom djevojčicom.

Vezani članci Fra Rozo Palić (Foto: Facebook) Hrvatski egzorcist uzbunio stanovnike Trsta: "Noću iz crkve dopiru krikovi..." Slika nije dostupna ISPOVIJEST EGZORCISTA "Jednu tinejdžericu vrag je opsjeo za vrijeme mise. Toga dana predstavio sam se sotoni"

Tvrdi to Robert Marrow, bivši tajni agent CIA-e koji je ujedno bio i bliski prijatelj svećenika iz Irske.

Svećenik je preminuo u 78. godini zbog ozljeda glave, a zadobio ih je tijekom pada. Pao je tako što ga je odgurnula nevidljiva sila, tako je barem svećenik kazao agentu prije nego je umro, piše Daily Mail.

Marrow je sve to ispričao uoči objave dokumentarca o ovom svećeniku.

Bivši agent Malachija je vozio po Americi kako bi se susretao s ljudima kojima je bila potrebna pomoć, a susret s četverogodišnjom djevojčicom bilo je, tvrdi, nešto najstrašnije što je doživio.

Kada je svećenik stigao kod djevojčice, dočekali su ga njezini roditelji, a djevojčica ga je upitala "Znači, ti si taj Malachi Martin i misliš da joj možeš pomoći?".

Svećenik je nakon toga pao i ozlijedio se, a prema onome što prepričava bivši agent CIA-e, gurnula ga je nevidljiva sila.