Šokantno priznanje

'Majka me natjerala da sa 17 izgubim nevinost'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U šokantnoj autobiografiji "Lucky Me" kći glumačke ikone Shirley MacLaine ispovijedila je svoje teško djetinjstvo i progovorila o tome kako je njena slavna majka nikada nije voljela te ju je smatrala teretom.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Aleksandra Prijović i mama Borka Mihajlović - 1 Predviđali joj veliku karijeru Majka Aleksandre Prijović bila je kraljica sevdaha u Slavoniji, a onda je preko noći nestala sa scene: "Boricu svi još s radošću pamte!"

Najbizarnija priča koju je Sachi Parker ispričala u knjizi je ona da ju je mama, kada je imala 17 godina, natjerala da izgubi nevinost s dečkom s kojim je tada bila u vezi.

Uznemirujuće je i priznanje da je Sachi vlastiti otac Steve Parker, Shirleyin suprug od kojeg se kasnije rastala, seksualno zlostavljao.

MacLaine je, piše Sachi, početkom 1970-ih pala pod utjecaj dvoje seksualnih terapeuta, srednjovječnog bračnog para Eberharda i Phyllis Kronhausen koji su imali utjecaj za seksualne revolucije 1960-ih te ih je primila u svoj dom u Malibuu gdje su supružnici praktički živjeli s glumicom i njenom kćeri

'Jedan dan u ljeto 1974. sa svojim dečkom Bradom sjedila sam u dnevnoj sobi s Kronhausensima i majkom. Eberhard me pitao jesam li ikad imala seksualni odnos, a kad sam rekla da nisam njegova žena predložila je da istog trena odem u svoju sobom s Bradom i da izgubima nevinost. Pogledala sam svoju majku u nadi da će se ona suprotstaviti, ali poduprijela je njihovu ideju. Brad i ja na kraju smo na nagovor troje odraslih ljudi otišli u sobu i imali odnos, a oni su nas čekali da razgovaramo o tome kako je bilo. Mrzila sam ih, kao i situaciju u koju su me stavili', napisala je autorica.

Još gori prema kćeri bio je otac s kojim je Sachi otišla živjeti u Japan kad su joj bile dvije godine, dok je majka uživala u sjajnoj glumačkoj karijeri u Hollywoodu.

'Kad mi je bilo sedam ili osam godina, otac me počeo pozivati u svoj krevet noću, stiskao se iza mene i čvrsto me grlio. Osjećala sam nešto tvrdo između svojih nogu. Je li otišao dalje? Ne sjećam se. Moj um je to blokirao. Kao tinejdžerici govorio mi je da ne nosim donje rublje u javnosti i inzistirao je na tome da hodam s otkopčanim gornjim gumbima na bluzi', piše Sachi.

Posjeti majci u Americi također su bili traumatični jer je zaposlena i egocentrična oskarovka, tvrdi Parker, imala vrlo malo vremena za vlastito dijete.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene