Dok je njezin zaručnik Nenad Tatarinov odjenuo klasično i elegantno odijelo, Maja se pobrinula za provokativniju notu kombinaciji.

Galerija


Maja Šuput šokirala je na crvenom tepihu održanog Story Hall of Famea. Na dodjelu nagrada pjevačica je stigla u pratnji zaručnika Nenada Tatarinova, koji je nosio klasično odijelo. Stoga su sve oči bile uprte u Maju, koja nije nosila ni gaćice, a čini se ni grudnjak.

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Evo u čemu poznati stilist zamišlja prijateljicu na najvažniji dan u njenom životu: "Maja Šuput ove godine" Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput svima pokazala što radi u krevetu: ''U najudobnijem krevetu zaista je nezaboravno''

Vrckava pjevačica može nositi zaista puno toga, pa tako i ovu krajnje provokativnu kreaciju, možda i najprovokativniju koju smo dosad imali prilike vidjeti. Strateški dijelovi tijela siromašno su prekriveni, dok je ostatak dugačke haljine proziran. Najelegantniji dio bili su svakako Majina frizura i make-up, koji su odlično odrađeni te su joj sjajno pristajali.

 

Power couple

A post shared by majasuput (@majasuput) on