Sve za Instagram

UHVAĆENA! Maja Šuput putovala u ekonomskoj, a slikala se u poslovnoj klasi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Maja Šuput i Marko Grubnić pokušali su zavarati obožavatelje. Za Dubai su se u zrakoplovu vozili u ekonomskoj klasi, a za potrebe Instagrama slikali se u poslovnoj klasi.

Vrckava pjevačica Maja Šuput svako malo voli objavljivati fotke na Instagramu kako bi s javnosti podijelila gdje ide i što radi i kako izgleda njezin luksuzni život. Zadnja u nizu je fotografija gdje Šuputica udobno sjedi u avionu i to naravno u prvom razredu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput i Bloom Tatarinov - 6 Pa dobro to njemu ide! Grubnić podijelio urnebesnu snimku Blooma i Maje Šuput, pa pokazao i kako se on snašao kao dadilja: "Bit će najbolji ikad!"

Odmah se pohvalila kako leti u Dubai te kako će do tog odredišta malo zadrijemati. Ništa tu ne bi bilo tako neobično da se Maja onda nije vratila sjesti u drugi razred. Tu fotografiju, očekivano, nije podijelila s pratiteljima na Instagramu. Ali zato ju je u ekonomskoj klasi fotografirao netko od putnika.

Poznata pjevačica je 'uhvaćena' u društvu Marka Grubnića koji je također slijedio njezin potez. Fotka u poslovnoj klasi, a zatim slijedi premještanje u ekonomsku klasu s 'običnim' smrtnicima.

 


 

 

Finally im going to sleep Dubaiiii here i come

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

Ja bih Bali, malo New York, malo Pariz, malo jahte, avioni, malo London i #DUBAI Heading to #myDUBAI

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene