Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maja Šuput i Marko Grubnić pokušali su zavarati obožavatelje. Za Dubai su se u zrakoplovu vozili u ekonomskoj klasi, a za potrebe Instagrama slikali se u poslovnoj klasi.


Vrckava pjevačica Maja Šuput svako malo voli objavljivati fotke na Instagramu kako bi s javnosti podijelila gdje ide i što radi i kako izgleda njezin luksuzni život. Zadnja u nizu je fotografija gdje Šuputica udobno sjedi u avionu i to naravno u prvom razredu.

Vezani članci Marko Grubnić (Foto: Instagram) Grubnić otkrio djelić atmosfere s vjenčanja Maje Šuput i pokazao što je odjenuo za vjenčanje najbolje prijateljice! Maja Šuput (Foto: Instagram) Saznali smo što se dogodilo sa zubima Maje Šuput, ali i kako je prošla djevojačka s muškim pojačanjem

Odmah se pohvalila kako leti u Dubai te kako će do tog odredišta malo zadrijemati. Ništa tu ne bi bilo tako neobično da se Maja onda nije vratila sjesti u drugi razred. Tu fotografiju, očekivano, nije podijelila s pratiteljima na Instagramu. Ali zato ju je u ekonomskoj klasi fotografirao netko od putnika.

Poznata pjevačica je 'uhvaćena' u društvu Marka Grubnića koji je također slijedio njezin potez. Fotka u poslovnoj klasi, a zatim slijedi premještanje u ekonomsku klasu s 'običnim' smrtnicima.

 


 

 

Finally im going to sleep Dubaiiii here i come

A photo posted by majasuput (@majasuput) on

 

Ja bih Bali, malo New York, malo Pariz, malo jahte, avioni, malo London i #DUBAI Heading to #myDUBAI

A photo posted by Marko Grubnic (@markogrubnic) on