Pa što je ovo?!

Šuput drastično promijenila imidž! Jedni je uspoređuju s Karleušom, drugi tvrde: ''Ista si Kim Kardashian''

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Galerija

Maja Šuput stavila je duge, plave ekstenzije, pa su je mnogi usporedili s reality zvijezdom Kim Kardashian i srpskom pjevačicom Jelena Karleušom.

Maja Šuput sklona je eksperimentiranju kad su odjeća i frizura u pitanju, pa su njezini fanovi već navikli da s vremena na vrijeme mogu očekivati neku promjenu kad je ona u pitanju.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Ovoga puta sve je iznenadila objavom fotografije s dugim, plavim ekstenzijama i šminkom, zbog čega su je u komentarima na Instagramu jedni usporedili s pjevačicom Jelenom Karleušom, a mnogo je više onih koji tvrde da izgleda gotovo isto kao Kim Kardashian.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Na prvi pogled malo kao kopija Kim Kardashian, ali jako dobro izgleda'', ''Ja mislila Karleuša'', ''Hrvatska Karleuša'', ''Plava Kim Kardashian'', samo su neki od osvrta na još jedan njezin eksperiment.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene