Pjevačica Maja Šuput ozlijedila je nogu, a uz nju su bili zaručnik Nenad Tatarinov i stilist Marko Grubnić.

Galerija


Maju Šuput od pozornice i lude zabave ne mogu rastaviti niti štake.

Vezani članci Marko Grubnić Zaplesao na stolu: Grubnić objavio nikad viđene fotografije s ludog vjenčanja Maje Šuput Marija Šekerija (Foto: Screenshot Nova TV) Samouvjereno je stala pred žiri u zlatnoj haljini i pokazala što zna, a već ima i genijalno umjetničko ime!

Jedna od najpoznatijih i najzaposlenijih domaćih pjevačica te jedna od članica žirija "Supertalenta", Maja Šuput, poznata je po svojoj beskonačnoj energiji.

A da Maju od omiljene joj pozornice ne može baš ništa udaljiti, dokazala je ona sama prije nekoliko sati na Instagramu, kada je objavila nekoliko fotografija na kojima nosi gips na desnoj nozi te hoda uz pomoć štaka.

"Tko hoće, nađe način, tko neće, nađe izgovor. Večeras koncert u Zlataru", napisala je Maja pored jedne od fotografija, a naravno, u tipično Majinu stilu, ni gips nije običan, već je ružičaste boje.

Maja Šuput (Foto: Instagram)
Maja Šuput (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Uz Maju je kao uvijek bio njezin zaručnik Nenad Tatarinov. "Ono kad ti je muško doslovno oslonac u životu", napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju.

Maja Šuput (Foto: Instagram)
Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

S njom je bio i njezin bliski prijatelj i stilist Marko Grubnić, a brojni obožavatelji zaželjeli su joj što brži oporavak.