Zabrinula fanove

Nezaustavljiva Maja: Od pozornice je ne mogu odvojiti čak ni gips na nozi ni štake

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput (FOTO: Filip Kos/PIXSELL) Maja Šuput (FOTO: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL) Maja Šuput (FOTO: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (FOTO: Instagram) Galerija

Pjevačica Maja Šuput ozlijedila je nogu, a uz nju su bili zaručnik Nenad Tatarinov i stilist Marko Grubnić.

Maju Šuput od pozornice i lude zabave ne mogu rastaviti niti štake.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Jedna od najpoznatijih i najzaposlenijih domaćih pjevačica te jedna od članica žirija "Supertalenta", Maja Šuput, poznata je po svojoj beskonačnoj energiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

A da Maju od omiljene joj pozornice ne može baš ništa udaljiti, dokazala je ona sama prije nekoliko sati na Instagramu, kada je objavila nekoliko fotografija na kojima nosi gips na desnoj nozi te hoda uz pomoć štaka.

"Tko hoće, nađe način, tko neće, nađe izgovor. Večeras koncert u Zlataru", napisala je Maja pored jedne od fotografija, a naravno, u tipično Majinu stilu, ni gips nije običan, već je ružičaste boje.

Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Uz Maju je kao uvijek bio njezin zaručnik Nenad Tatarinov. "Ono kad ti je muško doslovno oslonac u životu", napisala je uz njihovu zajedničku fotografiju.

Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Instagram) Foto: Instagram

S njom je bio i njezin bliski prijatelj i stilist Marko Grubnić, a brojni obožavatelji zaželjeli su joj što brži oporavak. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene