U klinču

VIDEO Madonna ga gotovo proždrla na pozornici - doslovno!!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ono što je trebao biti strastveni poljubac kraljice popa, pretvorilo se u neukusan trenutak na sinoćnjem nastupu na festivalu Coachella.

Jučerašnji dan na popularnom kalifornijskom glazbenom festivalu Coachella obilježila je neponovljiva kraljica popa Madonna pomalo šokantnim nastupom s reperom Drakeom.

Pogledaj i ovo Madonna - 1 Nije mislila Madonnini fanovi šokirani su zbog onoga što je rekla čovjeku u invalidskim kolicima, snimka s koncerta proširila se internetom

Madonna i Drake zajedno su izvodili pjesmu 'Express Yourself' i bio bi to još jedan u nizu festivalskih nastupa da Madonna nije napravila ono što najbolje zna – šokirala publiku, a bome i popularnog repera.

Nitko je ne može spriječiti: Partija s tinejdžerima!

Usred nastupa, 56-godišnja pop diva zgrabila je i povukla unatrag Drakeovu glavu i doslovno navalila na njega. Ono što je trebalo izgledati kao poljubac, više je izgledalo kao proždiranje 28-godišnjeg repera. Iako Madonna i u šestom desetljeću života igra na kartu seksepila, Drakeu se Madonnino proždiranje očito nije nimalo svidjelo te se s gnušanjem počeo brisati nakon što ga je slavna pjevačica konačno pustila iz klinča.

No, sumnjamo da neuništivu Madonnu ovako nešto može pokolebati u daljnjim samouvjerenim, seksi nastupima.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene