Pala je, pa što!

VIDEO Što nas je naučio Madonnin pad?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

BRIT nagrade dodjeljene sinoć u Londonu bile bi dosadne da nije bilo Madonne i njezinog finalnog nastupa.

Slavna pop kraljica bombastično najavljuje svoj povratak na svjetsku scenu, no ovo nije mogla predvidjeti. Neumorna Madonna održala je nastup na finalu BRIT Awardsa u Londonu, no plašt je bio koban.

Pogledaj i ovo Madonna nema više zavaravanja Konačno možemo vidjeti kako Madonna izgleda bez filtera i fotošopa, fotografije koje sama objavljuje daleko su od istine!

Madonna objavila novi spot za pjesmu 'Living for love'

56-godišnja pop diva bila je lagano šokirana nakon pada, no kao prava profesionalka ustala je, poravnala svoj kostim i nastavila s dugo planiranim nastupom. I publika je bila iznenađena, no ne kao Internet koji je već nekoliko minuta nakon pada proširio priču o Madonninom padu i s podsmijehom zaključio da je diva 'prestara za ovako nešto'.

'Moj divni Armanijev plašt je bio zavezan prejako. No ništa me ne može zaustaviti!', poručila je Madonna putem Twittera.

Svjetski mediji prilično su brutalno i s podsmijehom popratili nastup pop zvijezde koja je poznata po svojim ektravagantnim nastupima i ekstremima.

Treba li baš upirati prstom i smijati se sramoti? Showbuzz tim slaže se da ne - ako ništa drugo, Madonna je pokazala da kad padneš uvijek možeš visoko dignuti glavu i ustati. Kako i sama kaže 'Ljubav će me ponovno podići!'.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene