Hana šuti

''Hana protiv Lucije'' se nastavlja: ''Blokirala me na svim društvenim mrežama''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Lucija Lugomer se oglasila dan nakon što ju je izvrijeđala Hana Hadžiavdagić.

Jučerašnja facebook svađa između Hane Hadžiavdagić i Lucije Lugomer eksplodirala je u medijima. Iako se činilo kako je sve stalo na objavljenim postovima, tu ipak nije kraj priči. Nazvali smo Luciju da provjerimo što se dalje događalo.

Pogledaj i ovo showbuzz "ne treba mi takva slava" Lucija "protiv" Hane: Manekenka posramila novinarku

''Hana se meni jučer javila. Slala mi je poruke, ali ja ih nisam ni otvorila. Nisam ih željela čitati. Nakon toga me Hana blokirala na svim društvenim mrežama. To mi je bilo presmiješno. Doduše priznajem da sam u početku bila šokirana kada sam vidjela njezinu objavu. Hvala medijima koji su pokazali da svijet nije tako šaren, ali smo zato mi na društvenim mrežama pokazali kako skupa to možemo promijeniti'', kazala je Lucija na Dnevnik.hr.

''Dobila sam jako puno poruka podrške. Mobitel mi je eksplodirao. Svi su mi pisali kako su razočarani dotičnom osobom, a i mene je to razočaralo jer smo obje javne osobe i ne mogu vjerovati da neka javna osoba može ovo raditi. Ako uvijek govoriš kako širiš ljubav, onda to i čini. Ova situacija je išla meni u prilog. Treba živjeti ono što jesi, a ne pretvarati se u ono što nisi. Sve poruke koje sam dobila puno mi znače, a i dobila sam puno novih pratitelja iz Bosne i Hercegovine'', iskrena je bila Lucija Lugomer.

Podsjetimo, Hana Hadžiavdagić vrijeđala je Luciju Lugomer na društvenim mrežama. "Draga moja, možeš ti misliti da si plus size, ali meni si i dalje samo debela. Lijenost ne želim tolerirati jer ako tisuće žena, majki može paziti na prehranu i vježbati možeš debela i ti. Pusti mi te šuplje priče davanja fensi imena nečemu što nije lijepo", napisala je Hana na što je Lucija odgovorila tek s ''Hvala''.

Hanu Hadžiavdagić smo također kontaktirali. Ne želi ništa komentirati. Nije željela ni slova reći na tu temu, a u međuvremenu je i maknula post s društvenih mreža na kojem je napisala ''Opet preko mojih leđa do popularnosti. Sjašite više''.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene