Kod Oprah

Potpuno iskrena i sa suzama u očima priznala: 'Ja sam ovisnica'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Intervju je to koji se dugo iščekivao. Linsday Lohan sjela je na stolac nasuprot Oprah i sve ispričala, potpuno iskreno i bez zadržavanja.

27-godišnjoj Linsday Lohan nije bilo lako. Prolazila je kroz privatne probleme, ima problematičan odnos s rastavljenim roditeljima, karijera joj nije išla u pravom smjeru, počela je uzimati opijate, nekoliko je puna otišla pod nož, čak šest puta je završila na odvikavanju...  i sve to pred očima javnosti. Kako se sada čini, na pravom je putu ka ozdravljenju.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije ju štedio Clarkson otvoreno izvrijeđao Meghan Markle, zbog nje je stao u obranu kolege kojeg inače ne podnosi!

'Ovaj put sam se prepustila. Očito se nisam dobro brinula o sebi jer moja ideja 'dobrog' nije mi puno pomogla zadnjih par godina', Lindsay je sve priznala Oprah sa suzama u očima.  Sada više ne skriva svoju ovisnost. 'Bila sam ovisna o alkoholu. To je u prošlosti bilo moje rješenje i bijeg od problema', kaže Lohan koja je priznala i kako je povremeno koristila kokain kojega nije voljela no omogućavao joj je da više pije.

>> Ovo su prvi kadrovi filma za kojeg je dobila 'masni' honorar - od 100 dolara!

'Odrasla sam u kaotičnom domu, bilo je trenutaka kada je bilo divno, no bilo je više onih koje nismo mogli kontrolirati, bio je to kaos na koji smo navikli. To je nama bilo normalno', kaže LiLo koja isto tako priznaje da je umorna od svega te da mrzi što je postala jedna od onih dječjih zvijezda koje su loše završile.

'Ponovno se osjećam cijela i imam ogromnu želju da ostane ovako i sve ću učiniti da se to i dogodi. Nemam nikakvo pravo žaliti se na to kako me slijede kamere i što ljudi izmišljaju priče o meni. Ne mogu to kontrolirati no mogu kontrolirati svoju reakciju', zaključila je Lindsay koja izgleda i osjeća se bolje. Na putu prema ozdravljenju izbacila je sve opijate, sada jedino uzima vitamine.

Za vrijeme intervjua planirala je na put u Europu, no Oprah joj je savjetovala da ne bi trebala ići jer je tek izašla s odvikavanja. LiLo je savjet poslušala i vrijedno radi na sebi, a koji će biti njezin sljedeći korak saznat ćemo ubrzo.


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene