Nisu svi pohvalili Lidijinu fotografiju. Nekima je bila poprilično previše. Provjerite o čemu se radi.


Da li je pretjerala? Lidija Bačić obožava svoje seksi tijelo, i nema ništa negativno u tome, dapače. Da ne bi svijet ostao zakinut za te slavne obline, Lidija se brine na svojim profilima. Tako se njena "četvorka" (ovako, od oka, op.a.) danas pojavila pred svima.

Vezani članci Lidija Bačić Lidija Bačić izbacila bujni dekolte na prvom koncertu poslije dugo vremena, a pokazala je i isklesan trbuh Lidija Bačić i Žanamari Lille i Žanamari iskreno o skidanju muških kolega: "Mi smo, ljudi, časne sestre za njih"

"Ja iz moje perspektive", napisala je Lidija, fotografiravši se iz ptičje perspektive. Grudi i vruće hlačice u prvom su planu. Izazvala je burne reakcije na svom Instagramu. "Čisti seks", napisao je jedan od korisnika društvene mreže, dok je drugi imao nešto stravičniju poruku: "Iz moje perspektive bi se koprcala vezana u gepeku".

Većina poruka ipak je hvalila njezinu liniju, a neki je prozvali da želi biti seksi poput Maje Šuput i Severine. "Želi biti u centru pažnje tipa Šuput, Seve i njih, ali na njihovim pofilima ovo ne vidiš", napisala je jedna djevojka kao komentar na Lidijinu provokativnu fotografiju.

 

Ja iz moje perspektive

A photo posted by Lidija Bačić (@lidijabacic_lile) on