33-godišnja Lana Del Rey uvelike je promijenila izgled od svojih glazbenih početaka.

Galerija


Pjevačica je iskoristila sunčani dan za ručak na Beverly Hillsu.

Vezani članci Slika nije dostupna Lepa Brena:Čeka me zatezanje lica i neka podizanja! Slika nije dostupna Što je to učinila? Zbog operacija izgleda neprepoznatljivo

Radi se o 33-godišnjoj pjevačici Lani Del Rey, pravim imenom Elizabeth Woolridge Grant, koja se na Beverly Hillsu našla s prijateljima.

Lana Del Rey (Foto: Profimedia)
Lana Del Rey (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Iako u posljednje vrijeme od nje nismo čuli neki glazbeni hit, kakve je nekada izbacivala jedan za drugim, pjevačicu često možemo vidjeti kako uživa s prijateljima na raznim lokacijama i u raznim aktivnostima pa je tako dio ljeta proveli na luksuznoj jahti u Italiji.

Lana Del Rey (Foto: Profimedia)
Lana Del Rey Italija (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No najviše pažnje privlači njezino lice koje se uveliko promijenilo od njezinih glazbenih početaka pa mnogi korisnici interneta znaju komentirati kako je Lana pretjerala s plastičnim operacijama te kako ne liči na sebe.

Iako je Lana za ručak odjenula casual kombinaciju traperica i bijele majice kako ne bi privlačila pozornost, znatiželjnim paparazzima nije uspjela pobjeći pa se ponovno počelo nagađati o svemu što je pjevačica radila na svom licu.

Lana Del Rey (Foto: Profimedia)
Lana Del Rey (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, posljednjih se tjedana šuškalo i kako pjevačica čeka svoje prvo dijete, jer joj se na nekim fotografijama vidjeo poveći trbuščić, no čini se kako je to ipak bio plod uživanja u životu te talijanskoj hrani i vinu.

Pjevačica nikada nije komentirala glasine u vezi sebe pa tako nitko sa sigurnošću ne može znati je li i što radila na sebi, dok trudnoću, ako su glasine istinite, ionako neće moći predugo skrivati.