Skandal na pomolu

Britanski rocker ima vanbračno dijete s novinarkom?!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mnogi slavni rockeri imali su afere iz kojih su se rodili njihovi nasljednici, a sada je na listi i bivši frontman Oasisa Liam Gallagher.

40-godišnji Liam Gallagher zasigurno je bio neugodno iznenađen kada mu se javila 39-godišnja celebrity novinarka The New York Timesa Liza Ghorbani.

Pogledaj i ovo Liam i Noel Gallagher (Foto: AFP) dobro je prošao Problematični pjevač ispao iz helikoptera pa pokazao ozljede: "Tko je rekao da je rock & roll mrtav"

Tvrdi da je imala aferu s glazbenikom, zato ga tuži i traži od njega tri milijuna dolara (što je oko 17 milijuna kuna). Liza je rodila kćerkicu koja sada ima sedam mjeseci, a kaže kako je otac upravo Liam. Sama je otkrila oca djeteta u članku kojega je napisala za The Times 'A Night Out With', a njihov prvi sastanak bio je upravo na tom intervjuu nakon kojeg su započeli aferu.

'Viđali su se još tri mjeseca nakon rođenja djeteta. On je okončao vezu nakon što mu je Liza rekla da će ga tužiti jer želi alimentaciju ', rekao je izvor. Daily Mail piše i kako je Liam u malu te dodao da je Liam u mailu priznao da je dijete njegovo. 'Dodao je da je beba baš lijepa i da ima rock gene', otkrio je isti izvor.

>> Koktel heroina i alkohola ubio je glumca Coryja Monteitha

Bivši ljubavnici tako će se naći na sudu,a prvo ročište bit će potkraj srpnja. Liamova glasnogovornica medijima je kratko poručila da tračeve ne namjeravaju komentirati, a da će The New York Times tužiti zbog objavljivanja ove priče. Gallagher se 2008. oženio s pjevačicom Nicole Appleton i već ima troje djece. Prije toga bio je u braku s Patsy Kensit.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene