Biografija legendarne Barbre Streisand donijela je neke nove detalje iz privatnog života pjevačice, a sigurno smo da jedna osobita scena nikoga neće ostaviti ravnodušnim!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Marko Filipović - 1 Grad koji teče ima novog gradonačelnika: Dijete Kantride zaljubljenik je u more, a ljubav prema politici rodila se još na fakultetu Ivan Radić - 3 Ivan Radić preuzima palicu u rodnom gradu: Ne propušta priliku navijati za omiljene osječke nogometaše, a sada je i sam odigrao najvažniju utakmicu

Velika Barbra doživjela je i veliko razočaranje koje je prethodilo ljubavnom brodolomu njezine mladosti. Naime, kada je imala samo 18 godina, glumca Barréa Dennena s kojim je tada bila u vezi, uhvatila je u preljubu. Kao da ni to nije bilo dovoljno da slomi srce mladoj Streisandici, zatekla ga je s – muškarcem!

>> Barbra u 70-toj otkriva tajnu svoje mladosti

Naime, pjevačica je na iznimno neugodan način otkrila biseksualnost ne samo svog prvog dečka već i velike ljubavi, kada je jednom prilikom ušetala u stan i otkrila da je vara s drugim muškarcem. U knjizi 'Hello Gorgeous: Becoming Barbra Streisand' autora Williama J. Manna pronašli smo citat o ovom nemilom događaju: 'Ušetala je u stan i ugledala Barréa kako se seksa s crnoputim muškarcem kojeg nije poznavala. Odjednom ju je pogodila strašna istina o njihovih zajedničkih devet mjeseci. Znala je da je to istina, ali pokušala je to ignorirati'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook