Njezino ime je Laura Pasqualoni i ne moramo naglašavati čija je dvojnica.


Sličnost je uistinu nevjerojatna. Laura Pasqualoni slika je i prilika slavne pjevačke dive Mariah Carey. Laurino scensko ime je Laura Mariah i kaže kako po jednom nastupu može zaraditi i do 70 tisuća dolara!

Vezani članci Mariah Carey Od Elvisa do "All I want for Christmas is you": Ovo je top pet najprodavanijih božićnih albuma svih vremena Mariah Carey Mariah Carey je snimila novu božićnu pjesmu, pridružila su joj se Ariana Grande i Jennifer Hudson

'Uvijek imam posla, a posebno tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana jer ljudi žele čuti kako izvodim čuveni hit 'All I Want For Christmas Is You', rekla je Laura za 'Daily Mail'.

Prema pisanju stranih medija slavna diva je trudna u 46. godini

Laura Mariah imitira više od 20 godina, a sve je počelo slučajuno kada su je producenti jednog showa poslali na ulici kako bi provjerili hoće li prolaznici uistinu misliti kako se radi o slavnoj pjevačici. Tako je sve krenulo, a Laura je u međuvremenu napravila sjajan posao imitirajući divu.

Nisu samo prolaznici ti koje je Laura uspjela zbuniti. Misleći kako se radi o originalnoj Mariah Carey, jedan Drakeov suradnik molio ju je da presluša njegov album. Bilo je to na početku karijere.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook