Lara Flynn Boyle svoju je ljepotu s godinama upropastila odlascima na brojne plastične operacije

Galerija


Danas 48-godišnja glumica Lara Flynn Boyle javnosti je najpoznatija po ulozi Donne Hayward u seriji "Twin Peaks", ali i po ljubavnoj vezi s legendarnim holivudskim glumcem Jackom Nicholsonom.

Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia)
Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Foto: Getty

Vezani članci Lara Flynn Boyle Teško je povjerovati, ali o ljepoti ove žene nekad se naveliko pričalo, danas se krije od ljudi zbog velike pogreške Koje su se zvijezde podvrgnule estetskim zahvatima? (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Zvijezde pod povećalom plastičnih kirurga: Tko je pogodio, a tko pretjerao sa zahvatima?

Muškarci, ali i žene, složit će se kako je Lara nekada bila pojava na malim ekranima, no ono što je ostalo od glumice šokira već godinama, i to ne samo holivudske krugove, već i svjetsku javnost koja prati svijet slavnih. A ako vas je dosad šokirala glumičina opsjednutost estetskim operacijama, ne znamo što će učiniti posljednje fotografije.

Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia)
Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Foto: Getty

Lara je snimljena jučer na Beverly Hillsu u trapericama i topiću, s kosom u punđi te cigaretom u rukama, no ništa nije privuklo toliko pažnje kao njezino deformirano lice koje je u još gorem stanju nego prije.

Holivudskim estetskim kirurzima glumica je dobro poznata već godinama, a prve naznake da odlazi pod nož javile su se još u ranim 2000-im godinama dok je bila djevojka Jacka Nicholsona.

Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia)
Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Bilo je tu svega - botoksa, filera, operacija, a nastradali su obrazi, nos, usne, čelo... Zanimljivo, u početku glumica nikako nije htjela priznati odlaske pod nož, no kasnije je rekla kako su operacije nastale zbog nesigurnosti i straha od starenja u Hollywoodu koji nije velikodušan u davanju uloga starijim glumicama.

Lara Flynn Boyle (Foto: Profimedia)
Lara Flynn Boyle (Foto: Getty) Foto: Getty

No u želji da izgleda ljepše i mlađe, Lara se potpuno unakazila, a u to se možete uvjeriti i sami. Kakva šteta!