Lana Jurčević na svom Instagramu objavila je video koji je zabrinuo brojne njezine obožavatelje.

Galerija


Lana Jurčević novim je potezom zabrinula svoje obožavatelje! Naime, na Instagramu je objavila video koji pokazuje kako pjevačica sama sebi reže kosu. Što se dogodilo, je li se Lana zaželjela promjene pa nije mogla čekati termin kod frizera - tko će ga znati. Uz video je samo napisala: Novi počeci.

Vezani članci Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević čestitala dečku Valentinovo u prozirnoj majici: "Volim te iako si me danas živcirao" Lana Jurčević (Foto: Instagram) Lana Jurčević progovorila o poslu: ''Za ovo što ja radim treba imati i muda i želuca''

Neki su napisali kako s pjevačicom očito nije sve u redu. "Po izrazu lica nešto nije kako treba, podočnjaci, skoro suze na oči...", napisao je obožavatelj. Drugi su podsjetili na Britney Spears, koja je svojedobno sama sebi izbrijala glavu pred kamerama paparazza. U svakom slučaju, iza Lane je prijelomna godina. Otkrila nam je to nedavno, rekavši da joj se dosta toga ove godine prelomilo.

"Mislim da se svaka godina pobrine da ja dobijem lekcije koje trebam dobiti u toj godini, i onda kao pametnija i mudrija ulazim u onu sljedeću i moram priznati da mi je 2017. bila u dosta stvari prijelomna u mom slučaju!" zaključila je Jurčević. Naglasila je i kako joj je bila jako uspješna!

 

New beginnings

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on