Gaga ponovo šokira

Ona nije dobra curica - to je još jedanput i pokazala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kontroverzna pjevačica Lady Gaga ponovo je uspjela šokirati publiku. Ovoga puta to je učinila u londonskom kazalištu Roundhouse, gdje je u sklopu iTunes festivala publiku počastila nesvakidašnjim nastupom.

Brojni obožavatelji imali su priliku slušati Lady Gagu kako u dosad neviđenom scenskom nastupu izvodi već svima znane hitove, ali i nadolazeće pjesme sa novog albuma Artpop.

Pogledaj i ovo showbuzz Suparnice Posvetila pjesmu Lady Gaga! Koga je obrukala, sebe ili nju?

Odvažna Gaga nastup je započela odjevena kako crna ninja sa maskom preko lica, nastavila ga kombinacijama koje podsjecaju na modu osamdesetih, a završila ga u izdanju morske nimfe u atraktivnom bikiniju koji je još jednom skrenulo pažnju na njezinu stražnjicu.

>> Njezini fanovi su oduševljeni - Izašao isječak još jedne pjesme!

Publiku je iznenadila sa 10 novih pjesama s nadolazećeg trećeg albuma Artpop koji opisuje kao potpuno  odmicanje od svih nametnutih pravila ponašanja.

'Album će mi dati priliku da iskočim iz okvira koji diktiraju da trebam biti dobra curica i pokazati će obožavateljima što se krije ispod svega', rekla je Gaga, a ako je suditi po reakcijama publike ni ovaj album neće nimalo razočarati.

Osim scenskim spektaklom, Gaga je publiku oduševila svojim impresivnim vokalnim sposobnostima izvodeći pjesmu Jewels and Drugs uz pratnju glasovira.

'Kad nisam sa vama, ne mogu živjeti. Sada sam kao Dorothy - ne postoji mjesto kao što je dom', rekla je Gaga u za nju neobično toplom obraćanju publici koju inače naziva 'vjernim malim čudovištima'.

Koja vam se nova pjesma najviše sviđa?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene