Uh...

Neviđeni skandal! Kylie rodila, a bivši se javio jer želi DNK tekst! Dijete je možda i njegovo

Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kylie Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kylie Jenner na svijet je donijela djevojčicu Stormi. Bivši dečko mlade starlete tvrdi da je velika šansa da je djevojčica Stormi njegova. Želi DNK testiranje.

Strani mediji raspisali su se posljednjih dana o Kylie Jenner, koja je nedavno na svijet donijela svoje prvo dijete - djevojčicu Stormi. Već se oko svega stvorio skandal, i to zato što njen bivši dečko Tyga tvrdi da je djevojčica njegovo dijete. Naime, vrlo brzo nakon njihovog prekida, Kylie je prohodala s Travisom Scottom, s kojim je i zatrudnjela. Sve to Tygi je čudno te će navodno zatražiti DNK test kako bi provjerio čije je dijete zapravo. Britanski Elle piše o skandalu i reperovim sumnjama, koje su opravdane.

Pogledaj i ovo Tyga i Kylie Jenner (Foto: Instagram) Izazivali zgražanje Reper koji ovog ljeta stiže u Hrvatsku vezu s Kylie Jenner započeo je dok je ona bila maloljetna

Naime, Kylie i on prekinuli su u travnju 2017. godine, a istog mjeseca su Kylie i Travis viđeni na Coachelli te potom na zajedničkom vikendu u Bostonu. Izvor blizak Tygi za Radar Online tvrdi da reper smatra da je beba možda njegova. Povjerio je prijateljima da je prije devet mjeseci još uvijek imao odnose s Kylie.

Špekulira se, usto, da je Kylie rodila puno prije nego li je to objavila u javnosti pa je moguće da je Tyga i u pravu. Reper tvrdi da samo želi saznati istinu kako bi se sabrao i bio dobar otac djetetu. Ukoliko Stormi nije njegova, tvrdi da će završiti to poglavlje života jednom zauvijek. Inače, Tyga je izazvao skandal kad je u rujnu prošle godine na Snapchatu objavio da je Kyliena beba njegovo dijete. Vrlo brzo objavu je izbrisao, no svi su je prije toga već primjetili.

 

thank you @wttyler for putting this together. here’s a little glimpse of the last 9 months. the link is in my bio

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene