Plastičnu operaciju je javno odbacija, no nije spominjala očitu plastičnu - korekciju.


Najmlađa članica reality klana Kardashian tvrdila je u intervjuima kako je efekt punih usana postigla olovkom za usne, no nakon što je objavila i fotku bez šminke na svojem Instagramu promjena je očita. Njezina godnja usna vidljivo je veća nego prije, i to nije samo zbog šminke.

FOTO Teško je povjerovati da ima tek 17 godina - Je li ipak pretjerala?

Vezani članci Kylie Jenner Pohvalila se luksuzom u kojem uživa pa je pošteno ismijali zbog jednog detalja: "Prejadno" Kylie Jenner Nekad Sad (Foto: Instagram, Getty) Više ne izgleda toliko "deformirano": Kylie Jenner uklonila filere iz usana, obožavatelji joj poručili da je ljepša takva

17-godišnja zvijezda Kylie Jenner jako se promijenila u samo godinu dana, a iako je odbacila šuškanja kako je bila kod plastičnog kirurga nije govorila ništa o kozmetičkim korekcijama.

'Ljudi su me gledali kako odrastam od moje devete godine. Moje lice će se još mijenjati. Sada kada znam sve tajne make up-a i kako šminka može promijeniti lice. Nisam protiv operacija. Neću reći nikad ne bi, ali trenutno mi ne treba', rekla je Kylie u nedavnom intervjuu za Cosmopolitan na čijoj je i naslovnici.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook