Razuzdana Bobbi Kristina Brown, dvadesetogodišnja kći pokojne dive Whitney Houston i američkog rapera Bobbija Browna, izbačena je nedavno iz stana u kojem je živjela sa svojim malo jesmo/malo nismo skupa zaručnikom Nickom Gordonom.


Kako piše 11alive.com, Bobbi Kristina Brown i Nick Gordon su izbačeni zbog učestalih protesta susjeda koji su se žalili na nesnosnu buku iz njihovog apartmana.

Susjed Joshua Morse priznao je sajtu da je on osobno napisao barem deset prijava. Pokazao je čak i pismo koje mu je navodno osobno napisala Bobbi Kristina. U njemu ona opisuje žalovanje za preminulom majkom i napada susjede što su joj život u tim teškim trenucima svojim stalnim zanovijetanjem učinili još težim.

Vezani članci Slika nije dostupna UBILA IH ISTA OSOBA? 'Previše je podudarnosti u načinu na koji su stradale' Slika nije dostupna VIDEO Prolazi kroz najteže razdoblje u životu - Jecao u suzama

>> Prvo je bio brat, sad je zaručnik, a već imaju i vlastiti show!

'Hvala. Vi ste drek na cipeli. Hvala vam što ste mi tešku godinu učinili još težom. Vi ste jadnici i takvima ćete ostati', piše u pismu. 'Trebali ste biti počašćeni time što živimo u stanu iznad vašeg, ali vi niste mogli podnijeti što smo mi tako lijep mladi par, uspješniji nego što ćete vi ikada biti', piše Bobbi Kristina i zaključuje: 'Molim se da taj vaš jad ne pređe na vaše jadno, nevino dijete.'

Susjed je potvrdio da je Bobbi Kristina napustila zgradu te da ju je prijavio policiji u Alpharetti, ali zasad protiv poznatog para nije podignuta nikakva tužba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook