Kada netko odluči missici oduzeti krunu, za to vjerojatno ima jako dobar razlog. Ova missica direkciji svoje zemelje dala je i više od jednog odličnog razloga.


Biti okrunjena titulom Miss Universe svoje zemlje je velika čast, ali kada vam oduzmu i titulu i krunu, sramota je višestruko veća. Baš to se dogodilo (sada već bivšoj) Miss Univerese Puerto Rica, Kristhielee Caride. Lijepa Caride napravila je nekoliko grešaka od kojih joj jednu, direktorica natjecanja Desiree Lowry, nikako nije mogla oprostiti.

Vezani članci Misice (Foto: sadanduselses.com) Od Miss krumpira do Miss kobase: Prošlost je puna čudnih izbora ljepote Djevojka je u trenutku izlaska ispred žirija predstavljala božicu žetve (FOTO: YouTube/Screenshot) Perje ju je zamalo stajalo glave: Kandidatkinja za Miss u trenutku postala hodajuća buktinja

Caride je davala kontroverzne intervjue i bila bahata prema novinarima. Vrlo često je kasnila na dogovorena snimanja ili se uopće ne bi pojavila na eventu na kojem je bila najavljena. Iako su njezini fanovi pokušali opravdati bezobrazno ponašanje, lošim danom, time nisu uspjeli uvjeriti direkciju izbora da joj vrati krunu.

Najveći grijeh koji je Caride napravila bila je izjava kako se mrzi fotografirati! Bivša missica ispričala se zbog svog ponašanja i objasnila kako nije željela osramotiti svoju zemlju. Na njezino mjesto došla je prva pratilja Brenda Jimenez.