A tek ju je dobila

BAHATA MISSICA OSTALA BEZ KRUNE - osramotila svoju zemlju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada netko odluči missici oduzeti krunu, za to vjerojatno ima jako dobar razlog. Ova missica direkciji svoje zemelje dala je i više od jednog odličnog razloga.

Biti okrunjena titulom Miss Universe svoje zemlje je velika čast, ali kada vam oduzmu i titulu i krunu, sramota je višestruko veća. Baš to se dogodilo (sada već bivšoj) Miss Univerese Puerto Rica, Kristhielee Caride. Lijepa Caride napravila je nekoliko grešaka od kojih joj jednu, direktorica natjecanja Desiree Lowry, nikako nije mogla oprostiti.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Svestrane dame Pjevačice i okrunjene ljepotice: Otkrivamo koje poznate glazbenice imaju krune s izbora ljepote

Caride je davala kontroverzne intervjue i bila bahata prema novinarima. Vrlo često je kasnila na dogovorena snimanja ili se uopće ne bi pojavila na eventu na kojem je bila najavljena. Iako su njezini fanovi pokušali opravdati bezobrazno ponašanje, lošim danom, time nisu uspjeli uvjeriti direkciju izbora da joj vrati krunu.

Najveći grijeh koji je Caride napravila bila je izjava kako se mrzi fotografirati! Bivša missica ispričala se zbog svog ponašanja i objasnila kako nije željela osramotiti svoju zemlju. Na njezino mjesto došla je prva pratilja Brenda Jimenez.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene