Opet i opet

'Zaspala sam suzama nakon što je procurio pornić'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Sve odluke o obitelji Kardashian donose se preko Kris Jenner. Ona kontrolira svoje kćeri, no ni sama nije mogla utjecati na objavu Kimine seks snimke koja ju je u konačnici i proslavila. Sada je i sama progovorila o tim danima...

U showu Joan Rivers 'In Ben With Joan' gostovala je reality zvijezda i menadžerica Kris Jenner.

Pogledaj i ovo Kuće Kim Kardashian - 2 Glavno da se kupuje Članice najpoznatijeg reality klana ni same ne znaju koliko luksuznih vila imaju, a neke im služe za pomalo bizarne stvari!

Očito ni jedan razgovor ne može proći a da se ne spomene kućni video njezine kćeri Kim koji ju je i proslavio. I dok je danas ona reality zvijezda, poduzetnica, modna muza i mama kćeri North, priča se uvijek nekako okrene na njezin početak i pornić.

'One doista imaju talent, ostvare ono što zamisle', počinje Kris o svojim kćerima koje uspješno vode modni butik i vlastitu modnu liniju. Dodaje kako je obitelji bilo najteže 2007. kada je i procurila Kimin kućni pornić koji je snimila s bivšim dečkom.

>> Svoju sliku ljubim - Koliko oduševljenja samom sobom!

'Doslovno sam se raspala kada sam čula. Zaspala bih u suzama svaku noć, bilo je teško', kaže Kris. Dodaje i kako javnost samo misli da poznaje njezinu obitelj jer su stalno u medijima, a tračeve i lažne natpise ignorira.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene