39-godišnja starleta Kourtney Kardashian od prekida sa Scottom Disickom voli samo mlađe dečke.

Galerija


39-godišnja starleta nije gubila vrijeme nakon prekida s mlađahnim modelom Younesom Bendjimom.

Vezani članci Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) A što s njegovom curom? Bivši partneri na rođendanskoj zabavi potaknuli glasine o mogućem pomirenju Scott Disick i Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Stvoreni jedno za drugo? Poznata starleta ''napucala'' lažljivog dečka, njezin bivši odmah počeo spominjati pomirenje

Radi se o reality zvijezdi Kourtney Kardashian koja se posljednjih tjedana ne odvaja od mlađahnog glumca i modela Luke Sabbata. Iako glavni akteri priče nisu potvrdili svoju vezu, činjenica kako ih se sve češće može vidjeti zajedno u javnosti govori dovoljno.

Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia)
Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Luke je od svoje partnerice mlađi čak 19 godina, a duo se uglavnom može vidjeti u noćnim provodima s društvom. Tako su i nedavno uhvaćeni dobro raspoloženi u jednom klubu na Beverly Hillsu, a nisu se niti trudili sakriti od znatiželjnih paparazza.

Kourtney Kardashian i Luka Sabbat (Foto: Profimedia)
Kourtney Kardashian, Younes Bendjima (Foto: Getty) Foto: Getty

Podsjetimo, Kourtney je prije nekoliko mjeseci prekinula s alžirskim modelom Younesom Bendjimom. Iako su svi mislili kako ju mlađi partner iskorištava radi slave i novaca, ona je bila ta koja je napravila prvi korak po pitanju prekida, a mnogi se sada pitaju je li Luka razlog takve odluke.

Inače, Luka je bliski prijatelj njezinih polusestara Kendall i Kylie Jenner pa se pretpostavlja kako se par upoznao preko njih.

I njezin bivši partner Scott Disick s kojim je Kourtney u 9 godina burne ljubavi dobila troje djece trenutno ljubi 20-godišnju manekenku Sofiju Richie, kći slavnog pjevača Lionela Richieja.

Mlađe, čini se, doista jest slađe, barem za ovaj bivši par!