NAOMI OTKRILA TAJNU

'Kosu njegujem deterdžentom za suđe, jajima i pivom'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naomi tvrdi kako nema problema s gubitkom kose te tajna njene bujne kose nije u perikama već u posebnoj maski od jaja, piva i deterdženta.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Naomi Campbell - 1 baš blista! Naomi Campbell i u 54. godini izgledom može parirati svojim duplo mlađim kolegicama, u kratkoj, zlatnoj haljinici oduzima dah!

Manekenka Naomi Campbell, koja se proslavila na modnim pistama, a kasnije novinske stupce punila bizarnim napisima o njenom nasilničkom ponašanju prema zaposlenicima, u posljednjih nekoliko mjeseci primirila se i ne tulumari kao nekada.

>> Napali je dok je čekala taksi: 'Bilo je zastrašujuće!'

Ipak, pred medijima i dalje rijetko što skriva pa je tako bila dovoljno otovrena da otkrije i zašto je njena kosa i u 40-ima tako krasna, bujna i sjajna. Podsjetimo, u nekoliko navrata na raznim fotografijama mogle su se vidjeti rupe na mjestima gdje joj je nedostajalo kose, a šuškalo se i kako nosi umetke i perike.

Međutim, manekenka sve ove napise još jednom jednom je demantirala te otkrila čime njeguje svoju kosu. Ne, njena tajna nije u skupocijenim luksuznim tretmanima već u maskama za kosu.

Tako 42-godišnja Naomi tvrdi da kosu njeguje domaćom maskom koju pravi od jaja, blagog deterdženta za pranje suđa te irskog crnog piva. Ne znamo je li ključno da pivo bude irsko, ali Naomi kaže kako je ovo formula koja garanitra uspjeh.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene