Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Češka televizija 'CT' krenula je s emitiranjem kontroverznog reality showa koji je nakon prve epizode šokirao publiku.


Show 'Odmor u protektoratu' prati život sedmočlane obitelji u vrijeme nacističke okupacije. Epizode nose naslove poput, 'Zakon preživljavanja' i ' Kad ti gestapo diše za vratom'.

Bizarni reality programi koji će šokirati gledatelje!

Vezani članci Lana Del Rey i Sean Larking Slavna pjevačica ima novog dečka koji je jako seksi i nimalo običan policajac Slika nije dostupna ISPRIKA NIJEMCIMA Sedamdeset godina nakon "Brnskog marša smrti"

Radnja ovog showa smještena je u doba Drugog svjetskog  rata, u planinsku brvnaru bez struje i vode, a obitelj nosi odjeću iz tog doba i suočava se s nestašicom hrane.

'Željela sam prikazati kako je izgledao život u vrijeme okupacije na što realističniji način', rekla je autorica showa Zora Cejnkova.

Srpski reality show nastavlja šokirati - pao novi seks u toaletu

Times of Izrael na svojim je stranicama dao sarkastičan komentar na show, 'Srećom ova obitelj neće doživjetu sudbinu 82.309 Židova koji su iz protektorata poslani u koncentracijske logore'.

Producentica Lenka Polkova izjavila je kako su pripreme za show trajale dvije godine i kako se za show prijavilo više stotina obitelji. Među članovima obitelji koju su producenti izabrali, nalazi se i baka koja je doživjela nacističku okupaciju.

Osim što će se boriti s nedostatkom hrane, obitelj će imati posla i s Gestapo špijunima kao i sa vojnicima koji će ugrožavati njihove živote.

Tvorci showa tvrde kako ne vide ništa sporno u tome da žele upoznati ljude s mračnim vremenom Drugog svjetskog rata. Ipak već su se pojavili oni koji će podići tužbe, ali i oni koji se pitaju što je sljedeće, Big Brother Auschwitz?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook