Chatrouletteova parodija 'Wrecking Balla' nešto je što nikako nećete moći prestati gledati!


Kad je Miley Cyrus objavila spot za pjesmu 'Wrecking Ball', reakcije su bile podijeljene. Nema sumnje da je pjesma dobra, no neke umjetničke odluke su prilično zanimljive te si nitko ne može pomoći, a da se ne zabrine za Mileyino zdravlje nakon što poljubi taj veliki prašnjavi čekić.Upravo je taj video savršen za našu rubriku OMG petkom!

Vezani članci Jeziva maca (Foto: Screenshot/YouTube) Mačka im je poput demona iz filma strave pa su od njezinih nepodopština napravili hororac Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Nakon što su im bivše završile kao ljubavnice, njih dvojica su sada bliski poput braće

No, ništa nas nije moglo pripremiti za Youtube parodiju komičara Stevea Kardynala, koji u internetskom ruletu oponaša slavnu pjevačicu.

Miley Cyrus slavi 21. rođendan - iza nje je godina puna skandala

U videu se Kardynal, potpuno posvećen onome što radi, zavodljivo izvija na crvenom kauču, pritom gledajući u kameru s licem prepunim emocija, koje izražava bol, gubitak, a vrlo vjerojatno i hladnoću budući da se izvija u majici bez rukava i gaćicama, a zatim izvodi i striptiz potpuno gol na velikoj lopti.

Njegova verzija popularne pjesme trenutno ima znatno veći like-dislike omjer nego Mileyina originalna verzija. Steve je nadaleko poznat po svojim parodijama i 'lažnjacima' na Chatrouletteu. Sve u svemu, Miley, sada si ti na potezu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook