Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prijatelji Kim Kardashian misle da je njezina vagina predivna.


Kim Kardashian, koja je poznata po besramnom dijeljenju svojih golišavih fotografija koje redovito objavljuje na svojim društvenim mrežama, sada je to odlučila učiniti i uživo pred prijateljima.

Vezani članci Larsa Pippen Njezini badići postaju sve manji i tjesniji, a obline izraženije, pa ovakvi prizori ne promiču dežurnim paparazzima Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo"

Budući da joj je postalo sasvim normalno i prirodno sa više milijuna ljudi podijeliti svoju golišavu fotografiju, ovog puta odlučila se na stepenicu više. Kao i na društvenim mrežama to joj je uspjelo i pred prijateljima. Svojoj je prijateljici Larsi Pippen pokazala vaginu. Učinila je to, kako kaže, nakon što je obavila nuždu na WC-u.

"Upravo sam Larsi Pippen pokazala vaginu i ona misli da je prelijepa i savršena nakon poroda", izjavila je Kim Kardashian u nastavku showa Keeping Up With the Kardashians.
"Sjedila sam na WC-u, uzela ogledalo i rekla 'stani ovdje i pogledaj u ogledalo'', objasnila je Kim i naravno, opet šokirala javnost.
 

 

Set vibes

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on